Tóth, Kállai és Debreceni kezdtek a Haladásban

Tóth, Kállai és Debreceni kezdtek a Haladásban

Nem született gól ezen a Pécs–Halin sem.

Mátyus János a „győztes csapaton ne változtass!” elvét vallva, ugyanazt a tizenegyet küldte pályára a szerdai forduló mérkőzésén, mint amelyik 4–0-ra legyőzte a Kaposvári Rákóczit az előző körben. Ez azt jelentette, hogy a mai, pécsi találkozón Debreceni Zalán a középpálya bal, Kállai Kevin pedig a jobb oldalán kezdett, míg Tóth Milán a kéttagú csatársorban szerepelt. A padon Schuszter Ronald várt bevetésre.

A mecsekaljaiaknál is voltak „ismerősök”: az Illés Akadémia korábbi növendékei közül Grabant Bence a kezdőcsapatban, Tihanyi Olivér a cserék között kapott helyet.

Az első félidőben Tóth Milán előtt adódott egy nagy lehetőség: egy bal oldalról a 16-os vonala és a 11-es pont közé beívelt labdát két védő között fejelt kapura, de a hazaiak hálóőre bravúrral szögletre ütötte a labdát. Szünet után is a vasiaknak volt nagyobb sansza a gólszerzésre, sajnos ez ezen a napon még 11-esből sem sikerült. Ahogy tehát az őszi Haladás–Pécs, ez a meccs is 0–0-lal ért véget.

Tóth Milán a szünetig játszott, Kállai Kevinnek 82 perc jutott, míg Debreceni Zalánt az utolsó percben cserélte le Mátyus János.

Folytatás vasárnap: a Soroksár fog a Rohonci útra látogatni.