Szünet után fordított az U15-ös csapat

Szünet után fordított az U15-ös csapat

Újabb nemzetközi meccset láthattak az Illés Akadémiára kilátogatók: ezúttal szlovéniai ellenfelet győztek le Németh Richárd tanítványai.

 

Illés Akadémia U15 – NK Nafta Lendava U15 2–1 (0–1)

Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Bonchis, Stefanik, Csörnyei, Koósz – Balikó, László, Karvalics – Horváth B., Baranyai, Horváth A. Cserék: Kovács Á. – Kopácsi B., Király K., Takács-Földes, Szentkirályi. Vezetőedző: Németh Richárd.

Gólszerzők: Horváth A., Stefanik

Az első félidőben hiába birtokolta jóval többet a labda a zöld-fehér csapat, egy közvetett szabadrúgás után a muravidékiek szerezték meg a vezetést. Fordulás után akcióból és szögletet követően sikerült végre gólokat szerezni, és teljesen megérdemelten megnyerni a találkozót. A vendégek minimális veszélyt jelentettek csak a kapunkra, a végeredmény az ellenfélre nézve hízelgő.

Nagyon örülök annak, hogy játékban sok elemet visszakaptam a gyakoroltakból. Tetszett a mutatott játékból az egyérintős futball és a középpályás labdakihozatal, viszont a támadózónában nagyon kíméletesnek bizonyultunk. Már az első félidőben is volt 3-4 nagy lehetőségünk, de ezek sorra kimaradtak. Mi diktáltuk a tempót, a játékot építettük, nyomás alá helyeztük az ellenfelet, így megérdemelten győztünk

– nyilatkozott a találkozót követően Németh Richárd.