Szoros mérkőzést játszott U17-es csapatunk

Szoros mérkőzést játszott U17-es csapatunk

Jó kis meccsen benne lógott a levegőben, hogy akár az iksz is meglehet.

Illés Akadémia U17 – Csács-Nemesapáti SE 2–3 (1–1)

Illés Aka. U17.: Szekeres – Németh Á., Kozári, Muzsi, Horváth H. P. – Szabó B. – Horváth B., Tama, Lórántfy – Kállai Z., Horváth K. Cserék: Budzsáklia – Kovács A., Kovács P., Domján, Pataki, Rózsa, Iván, Vert. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Gólszerző: Kállai Z. (2)

A mérkőzés kezdetén inkább az akadémistáink domináltak, ám az első félóra végén a vendég felnőtt csapat két nagy helyzetet is kidolgozott, melyek közül a másodikat gólra is váltott. A játékrész utolsó pillanataiban azonban egy teljesen jogosan megítélt büntetőből összejött az egyenlítés Sátori Barnabás tanítványainak. Szünet után viszonylag gyorsan elléptek két góllal a Zala megyeiek, és ezt követően az eredmény után futott a hősiesen küzdő U17-es csapatunk. Az utolsó negyedórában sikerült szépíteni, ám az egalizálás ezúttal elmaradt.

Rutinos, jó erőkből álló ellenféllel találkoztunk. A korukból adódóan fizikailag jóval erősebbek voltak, így a párharcok zömét ők nyerték. A vereség ellenére a mieinkre egy rossz szavam sem lehet, mivel megpróbáltak mindent megvalósítani abból, amit kértünk tőlük. Egy nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Úgy gondolom, hogy a felkészülésben ott tartunk, ahol tartanunk kell

– összegezte a látottakat a mérkőzést követően Sátori Barnabás vezetőedző.