Sok-sok gól az Illés Akadémia U9-eseinek tornáján

Sok-sok gól az Illés Akadémia U9-eseinek tornáján

Kitettek magukért a srácok.

Ezúttal az Illés Akadémia volt a bajnoki forduló rendezője: ellenfeleink a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc LA és a Honvéd-MFA voltak, míg nemzetközi partnerklubként a pozsonyi Slovan is érkezett. Hujber Gábor a Hende Noel, Novák Benett, Rajos Ádin, Papp Olivér, Kalmár Kornél, Tóth Dávid és Dávid Marcell összetételű kerttel dolgozott.

Mindhárom mérkőzés magas színvonalú és kiemelkedő iramú volt. Egyenrangú ellenfelei voltunk a Slovannak, illetve sok-sok gólt szerezve legyőztük a Honvéd és a Kaposvár gárdáját.

Eredmények:

Illés Akadémia – Slovan Bratislava 3–5

Illés Akadémia – Kaposvár 7–4

Illés Akadémia – Honvéd-MFA 10–5

A héten ez volt a második Kiemelt Torna, amelyen pályára léptünk. Folytattuk a jó és eredményes játékunkat. A mai napon három erős csapat ellen játszottunk, fizikálisan egyértelműen fölénk nőttek, de játékban viszont előrébb tartunk neves ellenfeleinknél. Mind a három mérkőzésen az első pár percben megilletődötten játszottunk – emiatt elégedetlen voltam, de az első öt perc után feljavult a játékunk, és minden játékhelyzetben maximumot nyújtottak a gyerekek. Ráadásul a mai tornán hosszabb meccseket is játszottuk, és mégis a meccsek utolsó részében az összes csapat fölé kerekedtünk. Ez egy jó visszaigazolás nekem, hiszen nem csak fizikailag bírják a gyerekek a terhelést, de mentálisan is jó versenyzők. Nagyon élveztük a mai napot és köszönjük a kifogástalan rendezést! Élmény volt hazai pályán játszani

– mondta Hujber Gábor a tornát követően.