Sok gól és két győzelem a Wolfsberg ellen

Sok gól és két győzelem a Wolfsberg ellen

Akadémiánk U19-es és U16-os csapata is pályára lépett szombaton délelőtt: mindkét gárdánk legyőzte az osztrák Wolfsberger AC korosztályos alakulatát.

Haladás-Illés Akadémia U19–Wolfsberg U19 3–0 (2–0)
Illés Akadmémia, műfüves pálya.
Illés Akadémia U19, 1. félidő: Schüld – Auer, Bokor, Debreceni, Balogh – Woth, Szecsődi Schuszter – Tóth M., Kállai, Csomós. 2. félidő: Gróz – Basics, Tarján, Sulyok, Dezamits – Rozner, Markó, Vajda – Bunevácz, Volter, Horváth R. Vezetőedző: Horváth Rudolf.
Góllövők: Tóth M. (11-esból), Szecsődi, Horváth R.
Az első játékrészben jobbára 2002-es játékosok léptek pályára, szünet után viszont a 2003-asoké volt a főszerep. Az első tíz percben – a héten kapott nagyobb terhelés hatására – még fásultan mozogtak a zöld-fehérek, de utána felpörögtek a fiúk, és szép támadásokat vezetve magabiztos, megérdemelt győzelmet arattak a Wolfsberg fiataljai ellen.

 

Haladás-Illés Akadémia U16–Wolfsberg U16 4–3 (1–3)
Kenderesi út.
Illés Akadémia U16, 1. félidő: Szekeres – Kovács A., Tóth K., Wert, Baranyai – Palkó, Sipos, Hejter – Rózsa, Antal, Papp. 2. félidő: Simon – Németh Á., Szabó B., Muzsi, Vigh – Kovács P., Domján, Borbács – Kállai, Tama, Horváth J. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Góllövők: Tama (2), Domján, Hejter (11-esből)
Az első félidőben vegyes csapattal álltak fel a mieink, és bizony az összeszokottság hiánya meg is látszott a pályán. Az ellenfél megérdemelten jutott kétgólos előnyhöz. A fordulást követően már egy egységes alakulat vette fel a harcot az osztrákokkal, és ekkor már lényegesen jobban is futballoztak a zöld-fehérek, akik mentálisan is erősnek bizonyultak, és végül a maguk javára fordították az eredményt.

A találkozókról galéria érhető el az Illés Akadémia Facebook-oldalán!