Rajtol számunkra is a kupasorozat

Rajtol számunkra is a kupasorozat

Három csapatunk is szerepelt a korosztályos kupában.

A bajnokság mellett a 2023/2024-es szezonban már egy ifjúsági kupasorozatban is megmutathatják magukat három korosztályunk tagjai. Az U19-eseknél 24 csapattal indult el az első forduló – kvázi selejtezőként – így a harmadik körbe a Kiemelt-csoport tagjaival kiegészülve 32-en várták a sorsolást. Az Illés Akadémia Zalaegerszegre látogat, ahol a ZTE FC lesz a mieink ellenfele. Ők az U19-es bajnokság Alap-csoportjában szerepelnek, jelenleg a hatodik helyen állnak.

Az U17-es korosztályban 22-en voltak az első körben, ám itt is 32-en szerepelnek a harmadik fordulóban és várják a legjobb 16 közé jutást. Kovács László és Berning Adrián együttese hazai környezetben lép pályára, ellenfelünk a DVSC csapata lesz. A Kisloki az U17-es Kiemelt-csoportban a dobogó alsó fokán áll, október eleje óta veretlenek, négy győzelem és egy iksz a mérlegük.

Huszonnégy csapattal indult el az U16-osok kupasorozata, és a harmadik fordulóban itt is 32-re bővült a létszám. Németh Richárd és Varga Roland korosztálya Budapestre buszozik. A mieink a III. Kerületi TVE vendégei lesznek. Az óbudai csapat az U16-os Alap-csoportban játszik, a harmadik helyen vannak jelenleg. Tíz meccsükből mindössze egyet veszítettek el, még az első fordulóban.

A kupamérkőzések napja a szombat. Az U19-esek 16 órakor játszanak, az U17-esek 10-kor kezdenek, míg az U16-os mérkőzésén 13 órakor indul útjára a labda.