Rájátszás, 1. forduló: Nyert az U19-es csapat

Az U16-os, U17-es és U19-es bajnokságban megkezdődött a rájátszás. Az Illés Akadémia-Haladás együttesei közül az U19-es nyert, az U16-os és U17-es kikapott.

U16
MTK–Illés Akadémia-Haladás 4-1 (2-1). – Agárd, felsőházi rájátszás, 1. forduló, vezette
: Kaszala.
Gól: Kovács Ádám (30). 
Illés Akadémia-Haladás: SOÓS BENJÁMIN – Latyák Bence, Labát Krisztofer, Acsádi Richárd, Keresztes Krisztián – Vargovics Tamás, Putz Gergő, Szilágyi Adrián Gábor (Vámos Márk), Szabó Dániel – Bárdics Erik (Acsádi Dániel), Kovács Ádám (Horváth Krisztián). Edző: Csordás Csaba.
Fordulatos mérkőzésen a találkozó elején a hazaiak tizenegyeshez jutottak, amit Soós hárított. Ezután megszerezték a vezetést a vendégek, ám rövid időn belül két nagy egyéni hiba miatt fordítottak a fővárosiak. A végére elfáradt a szombathelyi csapat, és dekoncentráltságát újabb gólokkal büntette az MTK. 
2. forduló, szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás–Debrecen.

U17
MTK–Illés Akadémia-Haladás 3-2 (2-0). – Agárd, felsőházi rájátszás, 1. forduló, vezette
: Bosnyák.
Gól: Varga Kevin 2 (46, 58). 
Illés Akadémia-Haladás: Schener Bálint – Imre Szabolcs, GÁL BENEDEK, Bolla Gergő, Füleki Márk – Holzmann Patrik, Kiss Bence, KOVALOVSZKI MÁTÉ (Szántó Roland Milán), KISS TAMÁS (Dombi Gergő) – Bontó Marcell (VARGA KEVIN), Winkler András (Tóth Marcell). Edző: Desits Szilárd.
Változatos mérkőzésen a vasiak 1-0-s hazai vezetésnél tizenegyest hibáztak. A folytatásban 0-2-ről kiegyenlítettek, majd három ziccert is elhibáztak, míg az MTK-sok a hajrában egy távoli lövéssel megszerezték a győzelmet. Az Illés Akadémia-Haladás döntetlen érdemelt volna. A csapat és a korosztályos-válogatott meghatározó játékosa, Bolla Gergő súlyos sérülést szenvedett, elszakadt a keresztszalagja, hosszú időre kidőlt.
2. forduló, szombat, 12.00: Illés Akadémia-Haladás–ZTE. 

U19
Illés Akadémia-Haladás–Kecskemét 2-0 (1-0). – Illés Akadémia, alsóházi rájátszás, 1. forduló, vezette
: Szikra.
Gól: Soós Bence (10), Garda Géza (82). 
Illés Akadémia-Haladás: Molnár Márk – Derdák Szilveszter Miklós (Könczöl Szilárd), HORVÁTH KEVIN, TIBA LEVENTE, Deéry Ármin – KERESZTES BENCE, Kócsa Tamás, Kőris Krisztián, GARDA GÉZA– Soós Bence (Marsai Máté), Szőke Dániel. Edző: Kuttor Attila.
Jól kezdték a meccset a hazaiak, már a 10. percben megszerezték a vezetést. Ezt követően megvoltak a lehetőségeik, hogy növeljék előnyüket, de megérdemelt győzelmüket csak a 82. percben tudták bebiztosítani.
2. forduló, szombat, 15.00: Pécs–Illés Akadémia-Haladás.