Parádés teljesítménnyel lett első csoportjában U12-es csapatunk

Parádés teljesítménnyel lett első csoportjában U12-es csapatunk

Többek között a német Borussia Dortmundot is legyőzte az előcsatározások során Tóth Zsolt legénysége, így magabiztosan jutott a legjobb 16 közé.

Az Illés Akadémia U12-es együttese az ausztriai Champions Trophy elnevezésű nemzetközi tornán az F-csoportba kapott besorolást, ahol végül hat győzelmének és egy döntetlenjének köszönhetően 19 ponttal zárt, ami az első helyet jelentette fiataljaink számára. Tóth Zsolt tanítványai vasárnap a legjobb 16 között az MTK együttesével találkoznak. A Hajba Botond – Módly Samu, Lakatos Krisztián, Szalma Zétény, Mihók Martin, Molnár Barnabás, Székely Máté, Vincze Dániel, Bock Bence, Reiber Marcell, Szakács Benedek, Németh Barnabás, Dobovánszky Ábel és Orbán Roland alkotta keretünk hét, egyenként 17 perces mérkőzésen lépett pályára.

Bad Vöslauban eddig a következő eredményeket érte el U12-es csapatunk:

Illés Akadémia U12 – SV Horn (osztrák) 1–0

Illés Akadémia U12 – BV Borussia Dortmund (német) 1–0

Illés Akadémia U12 – DC Udine (olasz) 0–0

Illés Akadémia U12 – SC Berndorf (osztrák) 2–0

Illés Akadémia U12 – SV Spillern (osztrák) 5–0

Illés Akadémia U12 – NK Odzak (bosnyák) 3–0

Illés Akadémia U12 – USK Anif (osztrák) 2–1

A csapatunkból Molnár Barnabás és Mihók Martin 4-4, Lakatos Krisztián és Szakács Benedek 2-2, Reiber Marcell, valamint Orbán Roland pedig 1-1 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

A gyerekek remek formában futballoztak egész nap. Nagyon sok olyan elemet láttam tőlük viszont, amiket edzéseken gyakoroltunk. Külön örülök annak, hogy a Borussia Dortmund és az Udinese ellen is bátran, felszabadultan játszottak a srácok, nem remegtek meg. Nagyon tetszettek a labdakihozatalok. Látszik, hogy március óta rengeteget fejlődött a csapat, ami nem is csoda, ugyanis lényegében azóta tudunk együtt edzeni. Optimistán várjuk a vasárnapi folytatást

– foglalta össze a nap történéseit Tóth Zsolt vezetőedző.