Pályán az utánpótlás

Pályán az utánpótlás

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok 6. fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai a Puskás Akadémia vendégei voltak.

U14

Puskás Akadémia–Illés Akadémia-Haladás 4-0 (1-0). – Felcsút, vezette: Kupi.
Illés-Haladás: Olasz – SZVOBODA, Papp Cs. (Ligeti), MOZSÁR, Frák, VARGA O. (Magyar), Kovács B. (Varga D.), Somfalvi (Vékony), Bonyhárd, Mohos, UDVARDI (Stifter). Edző: Noé Dávid.
Egészen a 26. percig mezőnyfölényben, jól futballoztak, domináltak, helyzeteket alakítottak a vasiak. Ekkor aztán a felcsútiak a semmiből vezetést szereztek. A váratlan gól megtörte a vendégeket, s ezt követően a jó erőkből álló hazaiak a szombathelyiek minden egyéni hibáját kihasználták.
7. forduló, szombat, 11.00: Illés-Haladás–Vasas Kubala Akadémia.

U15

Puskás Akadémia–Illés-Haladás 7-1 (3-0). – Felcsút, vezette: Szabó D.
Illés-Haladás: Simon – Bogdányi, Vigh, Horváth Á., Horváth K. (Kállai), Borbács, Pataki (Várnai), Iván, Miszori (Bolla), Knizs (Tama), Bátori-Tóth. Edző: Sipos Norbert.
A sokkal jobb felcsútiak minden tekintetben felülmúlták a jól küzdő, és a meccset egy pillanatra fel nem adó vasiakat – megérdemelten győztek. Gólszerző: Bogdányi.
7. forduló, szombat, 11.00: Illés-Haladás–Vasas Kubala Akadémia.

Az U16-os és U17-es bajnokságokban az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót.

U19

Puskás Akadémia–Illés-Haladás 3-1 (0-1). – Felcsút, vezette: Lengyel.
Illés-Haladás: Kiss Á. – Horváth M., Nyári (Oláh), Szilágyi, Edelényi, Illés, Tóth-Gábor, Kiss B., Balogh F. (Keresztes), Bolla, Szekér (Halmai). Edző: Németh Szabolcs.
Két ellentétes félidőt hozott a mérkőzés. Az elsőben a vendégek uralták a játékot, több helyzetet is kidolgoztak, megérdemelten szereztek vezetést.  Szünet után a hazaiak kihasználták a szombathelyiek egyéni hibáit és megfordították a mérkőzést. Gólszerző: Tóth-Gábor.
7. forduló, október 24., 10.00: Illés-Haladás–Diósgyőri VTK.

  Tóth-Gábor Kristóf szerezte az U19-es csapat találatát