Otthon, édes otthon

Otthon, édes otthon

Remekül szerepeltek hazai környezetben a hétvégén korosztályos csapataink. A megszerezhető tizenkettő pontból tízet gyűjtöttek be.

 

A parádés sorozat pénteken késő délután kezdődött, amikor az U13-as együttesünk a kiemelt országos bajnokság észak-nyugati csoportjának első fordulójában lépett pályára. Szűcs János tanítványai különösen a második félidőben tettek ki magukért, amikor is hét alkalommal vették be a győri Üstökös kapuját. Enyhe túlzással élve a 8–0-ás végeredmény a vendégekre nézve volt hízelgő.

Az U13-asok után az U12-es csapatunk csapott össze a győriek hasonló korosztályú gárdájával a fent említett pontvadászatban. Takács Csaba legénysége ugyan nehezen törte fel a Rába-partiak védelmét, de az első gól után alaposan kitömte a vendégeket. Ezt bizonyítja a 9–1 arányú győzelem. A fölényes siker ellenére vezetőedzőnk még bőven lát javítanivalót a srácok játékában.

Szombaton délelőtt párhuzamosan két mérkőzést rendeztünk akadémiánkon az országos bajnokság kiemelt csoportjában, ahol az U17-es és az U16-os együttesünk mérkőzött meg a ferencvárosiakkal.

Az idősebbek úgy játszottak 0–0-ás döntetlent, hogy a helyzetek alapján közelebb álltak a győzelemhez. Sátori Barnabás csapata a második játékrészben két komoly ziccert is elhibázott, így nem tudta begyűjteni a három bajnoki pontot.

Az U16-os gárdánk viszont nyert 2–1-re a Fradi ellen. Kovács László tanítványai előbb a 36., majd pedig a 49. percben vették be a fővárosiak kapuját és a kétgólos előnyükből egyet a lefújás pillanatáig meg is tudtak őrizni.

A négy gárda által begyűjtött tíz pont remek teljesítménynek minősíthető. A „kicsik” határozottan jól rajtoltak, az idősebbek pedig egyre jobb formában játszanak.