Öt góllal nyertek Németh Richárd U15-ösei

Öt góllal nyertek Németh Richárd U15-ösei

Az első félidőben négy perc alatt hármat, szünet után két perc alatt kettőt vágtak a fiúk.

Illés Akadémia U15 – MOL Fehérvár FC U15 5–0 (3–0)
Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Bonchis (Stefanich, 60.), Balikó, Csörnyei (Bodrogi, 63.), Koósz – Szentkirályi (Karvalics, 60.), Kopácsi Á., Baranyai (Horváth A., 53.) – Horváth B. (Wolf, 53.), Katona, Takács-Földes (Kopácsi B., 63.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Katona (22., 67.), Takács-Földes (24., 26.), Wolf (65.)

Már a mérkőzés 10. percében a végeredményt jelentős mértékben befolyásoló esemény történt: a gólhelyzetben kilépő Katona Istvánt a vendégek hálóőre, Hajdu Csanád utolsó emberként „elütötte”, amiért egyből piros lapot kapott, így a folytatásban emberelőnyben játszhatott Németh Richárd legénysége. Ezt pedig az első félidőben alaposan ki is használták akadémistáink, ugyanis előbb Katona István saját maga talált be a kapuba, majd pedig kétszer Takács-Földes Olivért hozta kihagyhatatlan helyzetbe. A gólokban elévülhetetlen érdemeket szerzett a „feladóként” közreműködő Bonchis Olivér is.

A 3–0-ás Illés-vezetésről kezdődő második játékrész már csendesebben csordogált, de azért kétszer még így is betaláltak a mieink. A hajrában a vendégek előtt is adódott egy nagy lehetőség, ám a 11-esüket Molnár-Végh Marcell hárítani tudta, így 5–0 arányú győzelemmel tudta le U15-ös együttesünk a mérkőzést.

Nagyon jól jöttünk ki a mérkőzés elején történtekből, mivel a kiállításnak köszönhetően magunkhoz ragadhattuk az irányítást. Az első játékrészben nagyon jól sikerült megbontanunk a vendégek védekezését, ennek köszönhetően a szünetben megérdemelten vezettünk 3–0-ra. Térfélcserét követően már egy kicsit nehézkesebben szövögettük a támadásainkat, de ez ekkora előnynél teljesen érthető. Gratulálok a srácoknak a győzelmet eredményező remek mentalitásukhoz. Megyünk tovább

– értékelt a mérkőzés után Németh Richárd vezetőedző.