Osztrák túrákkal indul a 2023-as év

Osztrák túrákkal indul a 2023-as év

Orvosi vizsgálatok és felkészülési mérkőzések szerepelnek az első hét programjában.

Megkezdik a tavaszi szezonra való felkészülést az Illés Akadémia korosztályai. A Horváth András irányította U19-esek és a Kovács László–Nagy József-edzőpáros vezette U17-esek hat-hat edzést követően szombaton Ausztriában meccselnek majd. A Fussballakademie Burgenland U18-ai ellen játszik U19/U17-es vegyes csapatunk.

Ugyancsak hat tréningre jelentkeznek majd Sátori Barnabásnál és Körhöcz Györgynél az U16-osok. Ők is utaznak a szomszédba, hiszen az őrvidéki akadémia U16-osei ellen az U16/U17-es vegyes csapatunk szerepel.

Németh Richárd és Varga Roland öt edzést tart: a csütörtök lesz az erős nap, akkor délelőtt és délután is.

Nagy László és Biegner Dániel tanítványai, illetve Szűcs János és Faggyas Milán U13-asai is öt tréningre készülhetnek: az U14-eseink a Strum Graz vendégeiként lépnek pályára szombaton.

Tóth Zsolt és Hujber Gábor minden nap – kedden a reggeli órákban – tart edzést az Illés Akadémia U12-nek.

Biegner Dániel és Pados József U11-esei, illetve Faggyas Milán és Szabó Róbert U10-esei kétszer teremben, egyszer szabadban gyakorolnak. Három-három foglalkozás vár Hujber Gábor U9-eseire és Pados József U8-asaira: előbbiek vasárnap, utóbbiak pedig szombaton játszanak az Astotec PELC teremtornán Pápán.

Szabó Róbert U7-esei két termi edzést követően szombaton játszanak majd a pápai tornán.

A Tebeli György vezette leány U19-es csapatunk hétszer, a Győrffy Mátyás irányította leány U17 négyszer, míg Ferencsik Evelin U15-ösei ötször gyakorolnak az első héten.