Őrvidéki vendégek érkeztek

Őrvidéki vendégek érkeztek

U12-es csapatunk az SV Oberwart (Felsőőr) hasonló korosztályával mérkőztek meg.

A Tóth Zsolt vezette Illés Akadémia U12 a Sóvári Dávid, Pálla Norbert – Babos Kolos, Bajzek Benedek, Fazekas Bruno, Jáger Noel, Károlyi Levente, Német Ádám, Németh Levente, Őri András, Török Balázs összetételű kerettel fogadta az SV Oberwart (Felsőőr) csapatát. A mieink 5–1-re nyerték meg a 4X20 perces találkozót: az első és a harmadik negyedet 2–0-ra, a másodikat 1–0-ra hoztuk, míg az utolsóban a vendégek bizonyultak jobbnak 1–0-val.

Végig nagy fölényben játszottunk, tudatos szép akciókat vezettünk. Ezúttal nagyon jól működött a szélsőjáték, a beadások után is gólokat szereztünk, valamint egyéni játékot követően is. Az ellenfél szervezett és fegyelmezett volt, a mi hibáinkból próbáltak veszélyt teremteni, de ezeket egy kivétellel jól kontrolláltuk. A helyzetek alapján nagyobb különbségű is lehetett volna a győzelem a kulturáltan futballozó osztrák csapat ellen.

Sok szép dolgot mutattak ma a gyerekek. Jól, helyenként tetszetősen futballoztunk. Bízom benne, hogy jövünk kifelé a vízből, és abban is bízom, hogy ezt hasonló fizikummal tesszük meg, amint anno a Baywatchban a vízimentők

– mondta Tóth Zsolt vezetőedző.