Október hónap legjobbjai: Szilvási Nelli és Módly Samu

Október hónap legjobbjai: Szilvási Nelli és Módly Samu

Utánpótlás-nevelő centrumunk két világcég: az 11teamsports Magyarország és a Bestrong Magyarország támogatásával a 2023/2024-es szezonban is kiosztja a hónap legjobbja díjakat.

A Nyugat-magyarországi Utánpótlás-nevelési Centrum konferenciatermében gyűltek össze akadémiai korosztályaink. A fiúknál az U14-es, az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es, míg a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es csapatok tagjai közül választja ki az Illés Akadémia szakmai vezetése azokat, akiket a nyújtott produkciójuk alapján a hónap legjobbja díjat megkaphatják.

Bakos Roland szakmai igazgató számolt be a férfi szakág döntésről, miszerint az októberben mutatott teljesítménye alapján az Illés Akadémia legjobbja az U14-es korosztályunk játékosa, Módly Samu lett!

A lányoknál remek időszakot tudhat maga mögött az októberi kiválasztott. Mezőnymunkája és gólpasszai mellett nem akármilyen találatokkal hívta fel magára a figyelmet. Nagyon jó mentalitású, igazi győztes típusú játékos, aki nem ismer elveszett labdát. Kiváló fizikai adottságokkal és rúgótechnikával rendelkezik, nagyon jól lát a pályán és rendkívül labdabiztos játékos. Aki októberben ezt a díjat kapja, az az U17-es és az U19-es csapatban is remeklő Szilvási Nelli!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközökre-sportfelszerelésekre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült az épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” tablójára, ami hirdeti a 2023/2024-es bajnoki szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

A díjazottak nyilatkozatai megtekinthetőek a Facebook- és Instagram-oldalunkon.