Nyári focitábor

Nyári focitábor

A 2008-2014 között született gyerekeket várjuk szeretettel.

 

Idén sem marad el a Lurkó UFC és az Illés Akadémia közös focitábora: az Európai Labdarúgó Szövetség labdarúgóképzése alapján történő edzések, játékos foglalkozások, mozgáskoordinációt javító feladatok lesznek a középpontban a futball iránt érdeklődő gyerekek számára. Az Illés Akadémia és a Lurkó UFC szakmai stábjának közvetítésével ismerkedhetnek meg az általános iskolások a labdarúgás alapjaival – mindezeket kikapcsolódást biztosító szabadidős programokba ágyazva.

A tábor napközis rendszerben zajlik: reggel fél nyolctól délután fél ötig (tízórai, ebéd és uzsonna biztosítása mellett) a Söpte SE füves és műfüves játékterein lesznek a foglalkozások. A június 15-19. között megrendezésre kerülő tábor részételi díja 25.000 Ft/fő, ami tartalmazza a Szombathely–Söpte és Söpte–Szombathely közti szállítást is. A gyerekeket megismertetik az e-sporttal és találkozhatnak a labdarúgáshoz szorosan kötődő személyekkel is.

Bővebb információ Jancsó Andrástól (+36/20/389-5675) vagy Szalai-Horváth Dórától (+36/30/647-2471) kérhető – helyek még korlátozott számban állnak rendelkezésre.