Nemzetközi volt a hazai rendezésű forduló

Nemzetközi volt a hazai rendezésű forduló

U10-eseink szoros mérkőzéseket játszottak.

A Hujber Gábor vezette Illés Akadémia U10 Mándli Marcell, Baráth Olivér, Kovács Levente, Magyar Zalán, Tóth Zsombor, Farkas Dominik, Komondi Noel, Bonchis Damian, Majoros Márk, Giliczó Balázs, Bencs Máté, Pluska Witold összetételben vette fel a küzdelmet mai ellenfeleivel. A saját rendezésű fordulóban a Fehérvár FC-t, a Gyirmótot és a szlovéniai NS Murát láttuk vendégül.

Az első mérkőzésen a muraszombatiakkal egy kiélezett meccsen döntetlennel zártunk. Aztán kikaptunk az egyénileg remek játékosokból álló Fehérvár ellen, ám a harmadik találkozót – a végén a javunkra fordítva – megnyertük a Gyirmót csapata ellen.

Ma sokkal visszafogottabb teljesítményt nyújtottak a gyerekek, mint az eddigi tornákon. Sajnos gondolkodásban voltunk lassabbak, mint eddig bármikor. Rossz döntéseket hoztak, és ebből nem megfelelő helyzetmegoldások születtek. Párharcokban még nem is, de az átmenetekben –  mind támadásban mind védekezésben – pontatlanok és körülményesek voltunk. Ennek ellenére büszke vagyok a gyerekek féléves teljesítményére! Mindig vannak nehezebb és gyengébb napok, ettől függetlenül remekül teljesítettek egész ősszel, és a pozitívumok erősítése fontosabb számukra! Ezért is köszönöm a magunk mögött hagyott időszakban elvégzett munkájukat, a tornákon mutatott profi hozzáállásukat. A téli időszakban dolgozunk és tanulunk tovább, hogy a következő időszak is legalább ilyen sikeres legyen, mint az ősz volt

– értékelt Hujber Gábor, U10-eseink vezetőedzője.