Nem rossz ómen!

Nem rossz ómen!

Ahogy néhány nappal ezelőtt akadémiánk egykori játékosa, Fördős Beatrix jelenlegi csapata, az Inter Women számára is csak tíz perc hiányzott az esélyesebb Juventus elleni sikerhez, a kupadöntőbe jutáshoz, kedden a Haladás Viktória is nagyon közel állt ahhoz, hogy a Viktória FC 30. születésnapját ünneplendő, nem remélt bravúrral, 2022 után ebben az évben is bejusson a Simple Női Kupa döntőjébe.

Markó Edina csapata remek teljesítményt nyújtott Győrben (nem véletlenül nyilatkozta azt vezetőedzőnk a találkozó lefújása után, hogy „Büszke vagyok a játékosaimra és ők is büszkék lehetnek magukra”), a 82. percben vezetett – a hajrában azonban fordítani tudott (3–1) a jelenleg más feltételrendszerben működő ETO.

Markó Edina meglepetést okozott a kezdőcsapattal, a csapatkapitány, a 30 esztendős Gődér Brigitta mellett a kezdőtizenegy legidősebb játékosa a 24 éves Horti Boglárka lett – a többiek a Z-generáció tagjai. Akadémista korú játékosaink közül heten (Dobó-Nagy Boglárka, Kránicz Viktória, Pintér Tekla, Varró Veronika, Kiss-Lantos Hanna, Csáki Eszter és Németh Adél) kerültek a kezdőcsapatba, Nagy Dorottya, Novák Luca, Hécz Zsuzsanna pedig csereként lépett pályára – miközben Gravencz Gréta és Csizmadia Zsófia is kerettag volt.

A Viktória ilyen fiatal csapattal legutóbb talán a 2004-es bajnokcsapat fénykorában állt fel. Nem rossz ómen!