Mini tornára hívtuk partneregyesületeinket

Mini tornára hívtuk partneregyesületeinket

Kapott gól nélkül játszotta le a 80 percet az Illés Akadémia U12.

Az Illés Akadémia U12-es korosztálya látta vendégül a Pápai ELC és a Kőszegi Lóránt FC csapatait mini torna keretében. Az összecsapások 2X20 percig tartottak.

A Pápai ELC ellen a Pálla – Giliczó, Szukics, Babos, Bajzek – Fazekas, Őri, Török – Károly összetételben kezdtünk, később pályára lépett Sóvári – Wilcsek és Pető-Takács is, a mieink 5–0-s félidő után 7–0-ra győztek. A gólcsapot egy Fazekas–Török-összjáték után nyitottuk meg, majd Őri Andris Fazekas Brunónak és Károly Leventének is kiosztott egy gólpasszt. Egy szép Szukics–Török–Károly-kombináció végén utóbbi találatával négyre nőtt a különbség, majd egy öngóllal alakult ki a félidei eredmény. A második félidőben Szukics Alex iratkozott fel az assziszt-listára kétszer is: előbb Babos Kolos talált be, majd Giliczó Levente beadásszerű lövése jutott a kapuba, és nyertünk 7–0-ra.

A Kőszegi Lóránt FC ellen Sóvári – Giliczó, Szukics, Babos, Bajzek – Fazekas, Őri, Török – Károly összeállítású csapattal indítottunk, csereként beállt Pálla – Pető-Takács és Wilcsek is. Ezúttal is Török Balázs volt az első gólszerzőnk Őri András passza után – majd fordított felállás után már 2–0 volt ide. Ritkán látható szép mozdulatsor után lett 3–0 ide: Babos Kolos átadását Károly Levente sarokkal juttatta a hálóba a labdát. A II. félidőben Bajzek Benedek szolgálta ki Károlyt, míg utóbbi az ötödik gólnál adott forintos labdát Török Balázs, így ezen a mérkőzésen 5–0-ra nyertünk.

A partnerklubok elleni mini tornán nagyon jó volt látni, hogy mind a pápaiaknál és a kőszegieknél sok-sok ügyes játékos futballozott: mintha szüreti fesztiválon lettem volna, ahol a gyönyörű fürtökben gyönyörködhet az ember. Hasznos napon vagyunk túl: sok szép egyéni megoldást láthattam mindhárom csapat játékosai részéről, igazi szüreti mulatság volt ez a torna

– értékelte a napot Tóth Zsolt vezetőedző.