Megfogyva bár, de törve nem

Megfogyva bár, de törve nem

A létszámgondok ellenére is remekül küzdve, 5–2-es győzelmet arattak Edzőink a Hotel Textil Service együttese ellen.

Sérülések és egyéb problémák miatt a városi kispályás labdarúgó bajnokság A-csoportjának második fordulójában csapatunk nem tudott kiállni a PESZI FC gárdája ellen, így azt a meccset a zöld asztalnál buktuk el 3–0-ra. A harmadik körben is kifejezetten szűk kerettel léptünk pályára a Hotel Textil Service legénységével szemben. Ráadásul a derbi a lehető legrosszabbul indult Edzőink számára, ugyanis az ellenfél már a 2. percben megszerezte a vezetést. Szerencsére nem sokkal később Varga Roland átadást követően Szabella Olivér egyenlíteni tudott. Sajnos ezt követően Luca Guerra jelezte, hogy sérülés miatt nem tudja folytatni a játékot, így lényegében mezőnycsere nélkül maradtunk. Az első félidő aztán tartogatott még néhány szép védést Németh Gábortól, valamint egy gólváltást: a HTS a 13., míg mi a 27. percben voltunk eredményesek. Amúgy a találatunkat újfent Oli szerezte, aki parádés sarkalással juttatta a hálóba a lasztit.

A 2–2-es állásról kezdődő második játékrész elején a Gacát váltó Schmidt Gábor jeleskedett a kapuban, majd ismét Szabella Olivér villant: szép átadását Havasi Márton bólintotta a hálóba a 43. percben. Pár pillanattal később viszont ismét Oli volt eredményes: Horváth András passzát váltotta gólra. Az 5–2-es végeredményt pedig Havasi Marci állította be nem sokkal a lefújás előtt.

Az Illés Akadémia Edzők csapata így hősiesen küzdve aratott 3 gólos győzelmet a Hotel Textil Service ellen és ezzel a sikerrel már dobogós helyen áll.

Illés Akadémia Edzők–Hotel Textil Service 5–2 (2–2)
Gólszerzők:
Szabella O. (3), Havasi M. (2)