Még január 20-ig lehet jelentkezni az Illés Gimnáziumba

Még január 20-ig lehet jelentkezni az Illés Gimnáziumba

A sportalkalmassági felméréshez 2022. január 20-ig kérjük beadni a jelentkezéseket!

Az Illés Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma és Kollégiuma 2022. január 24-én 10 órától sportalkalmassági felmérést tart a hozzánk jelentkező diákok számára. Az alkalmassági vizsgán a mozgáskoordinációt, a labdatechnikát és a játékügyességet vesszük górcső alá. Mindehhez a jelentkezők részéről sportegészségügyi alkalmassági igazolás szükséges (sportorvosi engedély). Az alkalmassági vizsga helyszíne az Illés Akadémia Szarka Zoltán utca 1. szám alatti sportcentruma lesz.

Kérjük, hogy az igazolt játékosok hozzák magukkal a versenyigazolásukat, illetve sportegyesületük engedélyét is, miszerint az egyesület hozzájárul ahhoz, hogy a sportoló az általunk szervezett alkalmassági vizsgán részt vegyen!

Az alkalmassági vizsga ideje alatt a szülők szervezett keretek között az Illés Akadémia épületét, osztálytermeit és kollégiumát megtekinthetik.

A jelentkezési lapot (amely elérhető honlapunkon) e-mailben a [email protected] vagy levélben az Illés Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma és Kollégiuma 9700 Szombathely, Szarka Zoltán utca 3. címre eljuttatni szíveskedjenek legkésőbb január 20-ig!