Már edzőmeccsek is lesznek a héten

Már edzőmeccsek is lesznek a héten

Elindul a 2022-es esztendő: elkezdődnek az edzések!

Az egészség-napokat követően január második hetében már a tréningek is megkezdődnek az Illés Akadémia korosztályai számára, sőt, a tervek szerint három edzőmeccs és teremtorna is szerepel a programban.

Horváth Rudolf és Horváth András U19-esei, Kovács László és Nagy József U17-esei, valamint Németh Richárd és Körhöcz György U16-osai is hét-hét alkalommal fognak tréningezni. Szombaton ZTE FC II. – Illés U19, Illés U17 – MTK U17, illetve Illés U16 – MTK U16 találkozókra kerül sor. FRISSÍTÉS: Az U16-osok és az U17-esek találkozója az MTK kérésére elmarad.

Sátori Barnabás és Varga Roland ugyancsak hét gyakorlást tart az U15-ösöknek, míg Szűcs János az U14-nek, Nagy László az U13-nak, és Tóth Zsolt az U12-nek öt-öt alkalommal vezényel edzést.

Hétfőn és pénteken a vépi tornacsarnokban gyakorolnak Faggyas Milán U11-esei és Biegner Dániel U10-esei.

Hujber Gábor U9-esei szerdán és csütörtökön, Pados József U8-asai kedden és pénteken fociznak majd Táplánszentkereszten. Az akadémiai U9-es korosztályunk Győrben vesz részt tornán szombaton. Szabó Róbert U7-esei kedden és csütörtökön a Dési Iskolában játszanak majd. FRISSÍTÉS: A teremtornán mégsem indul el csapatunk.

Hétszer találkozik a leány U19-esekkel Tebeli György, míg a Győrffy Mátyás-Kiss Zsófia edzőpáros szerda kivételével minden hétköznap tart edzést (csütörtökön kettőt is) az U17-es lányoknak. Luki András és Kollár Panna csütörtökön és pénteken várja a leány akadémiai U15-ös korosztályt.