Kedden ötödik mérkõzését játssza U20-as válogatottunk a Regionális Bajnokságban. Ezúttal Szlovénia lesz az ellenfél, a találkozót közel a határhoz, Odranciban rendezik meg. Róth Antal együttese vasárnap óta készül együtt Telkiben, kedden indult útra Gosztolába, majd szerdán 16 órakor mérkõzik meg a házigazda szlovénokkal.

– Bár különbözõ okokból néhány játékosról le kellett mondanom, ezek részben örömteli tényezõk, hiszen néhány futballista az U19-es válogatottal az Európa-bajnoki elitkörre készül, a mi korosztályunkhoz tartozó Szolnoki Roland és Kovács István pedig a Videoton tagjaként a Ligakupa döntõjében léphet pályára szerdán. Egyedül Nacsa Péter kiválásának nem örülhetünk, kapusunk hétfõn megsérült, ezért nem lehet tagja az utazó keretnek – mondta az mlsz.hu-nak Róth Antal, aki az elutazás elõtt egy kapussal még bõvíti keretét.

A mieink õsszel Zalaegerszegen 1-1-es döntetlent értek el a szlovénok ellen, a vendégek azon a találkozón az utolsó pillanatokban szerezték meg az egyenlítõ találatot. U20-as válogatottunk idén egy meccset már játszott a Regionális Bajnokságban, akkor Szerbiában nem sikerült a pontszerzés.