Kiváló csapat győzte le U17-eseinket

Kiváló csapat győzte le U17-eseinket

A legutóbbi fordulókban jól szereplő női U17-es csapatunk Felcsúton, a középső akadémiai korosztály bajnokságának aranyvárományosa, a Puskás Akadémia ellen szenvedett vereséget.

Puskás Akadémia U17 – Illés Akadémia-Viktória U17 12–1 (8–1)
Illés Aka.-Viktória U17:
Spilenberg M. – Kleinert P. (Váraljai V., 71.), Németh Z., Farkas B. (Varga Zs., 61.), Ceglédi B. (Bukor Z., 46.) – Müller Zs., Stadler K. (Kutasy L., 71.) – Tóth L., Nagy B., Czuczai M. (Csarnai Z., 61.) – Csombor L. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerző: Csombor L. (15., 4–1)

Mondhatnánk, milyen kár, hogy a futballban a „ha” nem lép pályára. Pedig, „ha” a harmincadik másodpercben (!) támadónk fejese nem a kapufán landol, vagy a 2. percben sikerül gólra váltani a ziccert, talán minden másként alakul.

De a Puskás kapuja érintetlen maradt, a hazaiak pedig futószalagon kezdték termelni a gólokat. Amikor bő negyedóra játék után Csombor Luca szépített, már 4–0-ra vezetett a Puskás.

Ezen a napon egyszerűen nem találtuk meg az ellenszert a kiválóan játszó, a műfüves pályához is jobban alkalmazkodó ellenféllel szemben – megérdemelten győzött a bajnokjelölt.

Sok egyéni hibával játszottunk és ez végül kijött csapatszinten is. Az ellenfél minden tekintetben jobb volt, gyakorlatilag negyedóra alatt eldöntötte a mérkőzést, de azt feltétlenül ki kell emelnek, hogy a kilencven perc során a mmi játékosainknak sem volt motivációs problémája. A bajnokság legjobb csapatával játszottunk, amely minden bizonnyal az aranyérmet is megszerzi majd, megérdemelten. Gratulálok a Puskás edzői stábjának és a játékosoknak is. Egy hét múlva, a következő fordulóban javítani szeretnénk

– értékelt Győrffy Mátyás.