Kiszakadt a gólzsák az U16-os lányoknál

Kiszakadt a gólzsák az U16-os lányoknál

Ferencsik Evelin és Győrffy Mátyás csapata úgy játszott a pápaiak ellen, mintha már bajnoki mérkőzésen lépett volna pályára.

Haladás-Viktória U16 – Pápai ELC U16 9–0 (3–0)
Haladás-Viktória U16: Szabó K. – Jánosi, Szabó L., Egervölgyi, Szabó F. – Csejtei, Simon, Csáki – Kleinert, Váraljai, Bokor. Cserék: Mesterházy, Kovács L. Edző: Győrffy Mátyás.
Gólszerzők: Simon (3), Szabó F. (2), Csáki, Egervölgyi, Szabó L., Csejtei

U16-os csapatunk a Pápai ELC-t fogadta a felkészülés újabb állomásaként. A mieink Szabó Kiara – Jánosi Dorottya, Szabó Liliána, Egervölgyi Liza, Szabó Fanni – Csejtei Emília, Simon Enikő, Csáki Eszter – Kleinert Petra, Váraljai Vanda, Bokor Anna kezdőtizeneggyel léptek pályára.

A fehér mezben játszó hazaiak hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést és sorra alakították ki a veszélyes helyzeteket. A hatalmas fölény bő húsz perc után érett góllá, ezt pedig további lehetőségek, majd találatok követték.

A folytatásban is akadémistáink akarata érvényesült, akik minden tekintetben felül tudták múlni ellenfelüket. Mesterházy Ivett és Kovács Leila személyében aztán friss lendület is érkezett a pályára, akik kiválóan szálltak be. Összességében sok helyzetet kialakítva, magabiztosan tudott 9–0-ás győzelmet aratni a csapat.

Örömmel láttam, hogy már a bemelegítésnél úgy koncentráltak a lányok, mintha bajnoki mérkőzés következne. Végig odafigyelve, példás hozzáállással játszottak, ezért külön is dicséret illeti őket. Az első bajnoki mérkőzésünkig két hét van még, de már most arra törekedtünk, hogy a lányok álljanak rá fejben a bajnoki meccsek ritmusára. Apróbb hibákat persze láttunk, de ezeket kielemezzük, kijavítjuk, és dolgozunk tovább, ahogyan eddig is. A pápai csapatának sok sikert kívánok a tavaszi szezonra

– értékelt Győrffy Mátyás a mérkőzést követően.