Kilenc gólt hozott a csornai ütközet

Kilenc gólt hozott a csornai ütközet

Felkészülési mérkőzésen győzött az Illés Akadémia két legidősebb korosztálya.

Csornai SE – Illés Akadémia U19/U17 4–5 (3–3)
Illés Aka. U19/U17 (I. félidő):
Molnár-Végh – Mayer, Frák, Kovács B., Stifter – Bolla B., Kopácsi Á., Mohos – Szvoboda, Katona, Horváth J. II. félidő: Kostyák – Kopácsi B., Halász, Bodrogi, Deme – Smeringa, Bonyhárd, Lehel – Pruska, Tama, Wolf. Vezetőedző: Horváth András.
Gólszerzők: Mohos (2), Horváth J., Bonyhárd, Pruska

Katona István ismét összecsaphatott a csornai kapussal – U17-es válogatott támadónk szombaton még a Haladás színeiben játszott egy félidőt az NB III-as együttes ellen, ma pedig már az U19/U17-es vegyes keretű csapat tagjaként. Az első játékrészben nagyon jó helyeken szereztünk labdát, ezeket váltottunk gólra. Horváth József találatával jutottunk előnyhöz, majd Mohos Barnabás góljával már 2–0 volt nekünk. Szépítettek a hazaiak, ám Mohos újra beköszönt, visszaállítva a kétgólos különbséget. A csornaiak azonban nem adták fel, és még a szünetig kiegyenlítettek (3–3).

A fordulást követően megint visszaállítottuk a kétgólos differenciát. Előbb egy oldalszabadrúgást követően Bonyhárd Attila (3–4), majd egy szép akció végén Pruska Dániel (3–5) talált be. A hajrában büntetőből megint közelebb jöttek a csornaiak, ám több gól nem született, így az Illés Akadémia 5–4-re legyőzte NB III-as ellenfelét.

Jó ritmusú, jó iramú edzőmeccset játszottunk. Terhelésből egy-egy félidőt kapott mindenki. A felfogással, akarterővel elégedett voltam, jó dolgokat láttam. Az első félidőben a saját 16-osounkon belüli védekezés nem tetszett, de érett csapat benyomását keltettünk. A meccs utolsó negyedében többet volt a labda a hazaiaknál, azonban mi egymást kisegítve védekeztünk

– értékelte a felkészülési találkozót Horváth András.