Kikapott az Illés Akadémia U15 Győrben

Kikapott az Illés Akadémia U15 Győrben

Palkó Áron szerezte a találatunkat.

ETO FC U15 – Illés Akadémia U15 4–1 (2–0)
Illés Aka. U15:
Tóth M. – Abért B., Bécsy, Blum, Erdei – Sipos-Kiss, Németh R., Palkó – Szakasics, Krone, Zsiga. Cserék: Pfeiffer – Vér D., Pénzes, Nagy K. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Palkó (64., 3–1)

A hazaiak az U15-ös Kiemelt-csoportjának bajnokesélyesei, mi pedig ugyanezt mondhatjuk el magunkról az őszi teljesítmény alapján az Alap-csoportban. A két zöld-fehér egyesület mérkőzésének első negyede kiegyenlített játékot hozott: mindkét csapat igyekezett megbecsülni a labdát. Aztán az ETO két alkalommal is sikeresen bontott a mi bal oldalunkon, és a helyzeteket gólokra is tudták váltani, így a szünetre 2–0-s előnnyel mentek a hazaiak. Sátori Barnabás együttese nem adta fel, ám egy középpályás labdavesztést követően újból betalált a győri csapat. Ezek után sikerült szépítenünk: Zsiga Patrik pontosan adott be egy jobb oldali szabadrúgásból, Palkó Áron pedig szép mozdulattal fejelt a kapuba, 3–1. Kisebb lehetőséget alakultak ki a hajrában, ám egy, a védőzónában eladott labda után ismét betalált a szomszédvár, kialakítva a 4–1-es végeredményt.

Összességében nem lehet egy rossz szavam sem a srácokra, ami bennük volt, azt ma bizony kiadták. Volt különbség a két csapat között, főleg ebben a felállási formában – jobb volt ma az ETO. A srácok beletettek mindent a meccsbe. Több lehetőségük volt a hazaiaknak, náluk volt többet a labda. Próbáltuk a stílusunknak megfelelően védekezni, azaz magasan, de nem voltunk ebben hatékonyak, ugyanis a győriek magabiztosak voltak, többször is ki tudták hozni a labdát. A jobb szélen volt egy nagyon gyors játékosuk, őt nem tudtuk ma kikapcsolni

– mondta Sátori Barnabás a mérkőzést követően.