Kifejezetten jól játszott az Illés Akadémia U11-es csapata

Kifejezetten jól játszott az Illés Akadémia U11-es csapata

Horvát együttes ellen is pályára léptek a vasiak.

Ezúttal Kaposvárra szólította a sorsolás az U11-es bajnokságban szereplő Illés Akadémiát. A somogyiak erre a fordulóra hozták a külföldi csapatot: ebben a korosztályban a horvátországi Slaven Belupo volt a mieink ellenfele, miközben az „alapprogramban” a Kaposvári Rákóczi, a Ferencváros és az ETO FC Győr elleni meccsek szerepeltek még.

Biegner Dániel ma nem számíthatott Szukics Alexre, így a szombathelyiek Sóvári Dávid – Fazekas Bruno, Rajtosics Marcell, Varga Vince Lőrinc, Jáger Noel, Babos Kolos, Német Ádám, Török Balázs összetételben szerepeltek Kaposváron.

Nagyon jól kezdtük a mai tornát, remek játékkal rukkoltunk ki. A futball minden eleméért csak dicsérni tudom a fiúkat: ügyesen futballoztunk, szenvedéllyel és ötletesen. Jól működtünk együtt mind labdabirtoklásban, mind labdaszerzésben. Az utolsó mérkőzésünk előtt volt egy kicsit hosszabb szünet, emiatt erre a találkozóra fásultabbá váltunk. Ekkor is a saját játékunkat próbáltuk felvállalni, de a minőség hiányzott az ellenfél kapuja előtt – ez utóbbiból bizony tanulnunk kell

– tekintett vissza a mai napra Biegner Dániel.