Kétgólos győzelem az U14-esek meccsén

Kétgólos győzelem az U14-esek meccsén

Tartalékosan is nyerni tudtak Tóth Zsolt tanítványai.

Illés Akadémia U14 – MOL Fehérvár FC U14 2–0 (2–0)

Illés Aka. U14.: Kovács Á. – Bonchis, Balikó, Csörnyei, Takács-Földes – Karvalics, Baranyai, Horváth A. – Varga Á., Katona, Abért (Őri, 60.). Vezetőedző: Tóth Zsolt.

Gólszerző: Katona (3., 1–0), Abért (24., 2–0)

A rendkívül tartalékosan kiálló szombathelyi csapat szervezett és csupaszív játékával teljesen megérdemelten győzött a székesfehérváriak ellen. Katona István egyéni akció végén, míg az újonc Abért Barna egy szép lövéssel alakította ki a 2–0-ás végeredményt.

Tóth Zsolt így látta a találkozót:

Sérülés, betegség, eltiltás miatt megfogyatkozott kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek. Mindössze egy mezőnycserével és egy másik újonc kezdőbe állításával indítottuk a találkozót – mindketten 2007-es születésűek. Hiába ragadta magához a kezdeményezést a fehérvári csapat, átütő erő nem volt bennük – mi pedig az első félidő felén túl már kétgólos előnyben voltunk, sőt a hajrában ez akár három is lehetett volna. Szünet után jött előre a vendégcsapat, de szervezett védekezéssel lehoztuk hátul nullára a találkozót. Az egész csapatot dicséret illeti, de külön kiemelném a két fiatalt, gratulálok Őri Bálintnak és Abért Barnának is.

A mérkőzésről galéria található az Illés Akadémia Facebook-oldalán.