Két vállon az ifi BL-induló Győr is!

Két vállon az ifi BL-induló Győr is!

Az Illés Akadémia U19-es csapata diadalmaskodott az ETO otthonában.

 

ETO FC Győr U19 – Illés Akadémia U19 1–3 (0–1)

Illés Aka. U19.: Simon B. (Gróz, 60.) – Auer (Tarján, 15.), Woth, Debreceni, Dezamits – Vajda, Kállai (Rosner, 80.), Volter (Bunevácz, 75.) – Tóth M. (Basics, 75.), Szalay, Horváth R. (Antal, 80.). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerzők: Szalay, Volter, Tóth M. (11-esből)

Győrbe látogatott az Illés Akadémia U19-es csapata, ahol a 2019/2020-as félbeszakadt bajnokság első helyezettje várt a mieinkre. A két zöld-fehér együttes összecsapásának 15. percében Auer Ákosnak egy ütközést következtében felszakadt a szemöldöke, le is kellett cserélni a jobb oldali védőt. Akcióból szerzett vezetést csapatunk Szalay Szabolcs révén, amit a szünetet követően Volter Patrik duplázott meg. Ezek után szépített a Győr, jöttek is előre az egyenlítésért, de újabb gólt – büntetőből, Tóth Milán révén – a mieink értek el, így 3–1-re megverték az ifjúsági BL-re készülő ETO-t.

Az idei évben a legerősebb ellenféllel, a tavaszi első helyezettel játszottunk egy jó mérkőzést. Támadó szellemben léptünk pályára, kitűnő felfogással, gólokra és győzelemre törekedve. Felkészült volt azonban az ellenfelünk is, be kell vallanom, 2–1-nél bő tíz percig ők domináltak, de gólt megint mi tudtunk szerezni. Kiváló meccs volt, remekül illett a felkészülésbe, és nagyon örülök, hogy a meccs háromnegyed részében fölényt tudtunk kialakítani

– értékelt Horváth Rudolf vezetőedző.