Két U7-es csapatunk szerepelt az utolsó Bozsik-tornán

Két U7-es csapatunk szerepelt az utolsó Bozsik-tornán

A nagy melegben néha lankadt Szabó Róbert tanítványainak a figyelme, de így is több gyönyörű támadást vezettek focistapalántánk.

Az Illés Akadémia mellett a rendező Király SE, valamint a Gyirmót SE Győr, a mosonmagyaróvári CREDOBUS, a Veszprémi FC USE és az ETO FC Győr indított két-két csapatot a szezon utolsó kiemelt Bozsik-tornáján. A lebonyolítási rend a szokásos volt, azaz 3:3 elleni játék volt kapus nélkül. Minden együttes összesen  5×15 percet játszott.

A mieink összesen 12-en voltak, így Szabó Róbert két hatfős együttesre oszthatta a Tóth Zoárd, Francsics Máté, Kárász Miron, Gyöngyösi Ruben, Könye Gergő, Fazekas Benedict, Nagy-Szabó Benett Péter, Poór Zétény, Ilus Bence, Pungor Dominik, Mihályfi Milán és Henc Dénes alkotta játékoskeretet.

Az utolsó Bozsik-tornán egy kicsit fáradtan mozogtak a gyerekek, de így is vezettek gyönyörű támadásokat, amelyek végén többször is sikerült gólt szerezni. A melegben néha lankadt a figyelem, így hibák is következtek. Ezekből a hibákból, valamint a jó dolgokból tanulni kell, és akkor folyamatos lesz a gyerekek fejlődése

– értékelt Szabó Róbert.