Két korosztályunk meccsel, kettő tornán szerepel

Két korosztályunk meccsel, kettő tornán szerepel

Elindul a 2024-es év az Illés Akadémia korosztályai számára.

Orvosi vizsgálatokkal kezdődött meg a tavaszi szezonra való felkészülés az Illés Akadémián. A kiterjesztett felmérések mellett az edzések sora is megindul a héten. Két korosztályunk mérkőzést is játszik. A Horváth András és Fazekas Norbert által irányított U19, illetve Németh Richárd és Varga Roland együttese, az Illés Akadémia U16 is Bécsbe utazik szombaton, ahol az FK Austria Wien vendégeként lépnek majd pályára.

Szabó Róbert U7-esei szombaton Pápára buszoznak, ahol nyolccsapatos tornán szerepelnek. A zöld-fehérek a B-csoportba kerültek, ahol a rendező Pápai ELC „kék” együttese mellett a Gyirmót SE-vel és a Nagykanizsával játszanak. A mieink első mérkőzésüket 9.00 órakor kezdik meg a pápai Városi Sportcsarnokban. (Cím: Pápa, Várkert út 4.)

Az U8-as korosztályunk Dvorschák Gábor irányításával vasárnap lép parkettre a kilenc együttest felvonultató Astotec PELC Kupán. Csapatunk az MTK „kék” együttesével és a Nagykanizsával került egy csoportba. Az első meccs számunkra 9:30 órakor kezdődik el, a helyszín ebben a korosztályban is a pápai Városi Sportcsarnok.