Két bajnoki is lesz a héten

Két bajnoki is lesz a héten

Elmaradt meccseket pótol az Illés Akadémia U14 és az U15.

A Horváth Rudolf és Horváth András irányította legidősebb korosztályunk ezen a héten keddtől-szombatig öt alkalommal edz, míg szerdán egy igazi erőpróba vár a fiúkra, hiszen 14.00 órakor az NB III egyik élcsapata, a Bokor Bencét és Balogh Ferencet is a soraiban tudó Mosonmagyaróvár érkezik Szombathelyre.

Sátori Barnabás és Szűcs János csapata hatszor edz hétfőtől-péntekig, majd szombaton délben a Jánosháza VSE ellen játszanak a fiúk. A vendégek a Vas megyei I. osztály hatodik helyén állnak, mindössze két ponttal lemaradva a dobogósoktól.

Hétfőtől-csütörtökig ötször fog tréningezni az U16-os csapat, pénteken pedig az FC Ajka U17-es gárdájával csapnak össze Kovács László és Nagy József tanítványai – a meccs után pedig szabad hétvégét kapnak a fiúk.

Németh Richárd és Körhöcz György együttese már bajnoki meccset fog pótolni szerdán. Előtte és utána 2-2 edzés vár a srácokra. A találkozó szerdán 11 órakor kezdődik: a 7. helyezett ETO FC Győr látogat hozzánk.

Catalin Azoitei és Tóth Zsolt U14-esei négyszer edzenek a héten, majd szombaton 10 órakor ők is pótolják az 5. fordulóból elhalasztott győriek elleni mérkőzést. Az ETO hatodik helyen áll az országos bajnokságban – egy meccsel játszottak eddig többet, mint mi.

A tervek szerint az U13-asok kétszer, az U12-esek pedig öt alkalommal vesznek részt edzésen január utolsó hetében.