Jól játszottak a lányok, de nem szereztek pontot

Jól játszottak a lányok, de nem szereztek pontot

U17-es csapatunk egygólos vereséget szenvedett Bólyban, a Pécsi MFC ellen.

Pécsi MFC U17 – Illés Akadémia-Viktória U17 1–0 (0–0)
Illés Aka.-Viktória U17:
Szabó K. – Csáki E. (Németh Z., 88.), Sarang R. (Egervölgyi, 86.), Pintér T., Farkas B. (Márk Sz., 86.) – Kleinert P. (Simon E., 46.), Kenesey K. (Harangi L., 46.), Hajdú P. (Gyócs-Németh Sz., 60.), Csejtei E. – Mesterházy I., Szabó F. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.

U17-es lányaink sajnálhatják, hogy a labdarúgás nem pontozásos sportág és a több labdabirtoklásért nem adnak bajnoki pontokat. A PMFC által Bólyon rendezett találkozón ugyanis az Illés Akadémia-Viktória hiába játszott fölényben, végül vereséget szenvedett, pont nélkül maradt.

A hosszú utazás után Győrffy Mátyás csapata igyekezett jó teljesítményt nyújtani, de a koncentráció nem volt tökéletes, a lányok játékában sok volt a pontatlanság, a játékosok gyakran hoztak – különösen a kapu előtt – rossz döntéseket.

Bár szinte végig nálunk volt a labda, irányítottuk a játékot, hiányzott az utolsó passzokból a minőség, a csapatból a kapu előtti határozottság. Az ellenfél egyszer jött el a kapunkig, de abból gólt szerzett és ez most három pontot ért neki. A vereség ellenére, büszke vagyok a lányokra, mert a mérkőzés lefújásáig küzdöttek azért, hogy jó eredménnyel utazzunk haza. Sajnálom, hogy nem sikerült, ezúttal hiányzott a minőség a játékunkból

– értékelt kissé csalódottan Győrffy Mátyás vezetőedző.