Jó iramú edzőmérkőzést játszott U19-es női csapatunk

Jó iramú edzőmérkőzést játszott U19-es női csapatunk

A mieink a Lurkó U16-os csapata ellen léptek pályára pénteken délután a felkészülés jegyében.

Illés Akadémia-Viktória U19 – Lurkó U16 1–7 (0–3)
Illés Aka.-Viktória U19.:
Gévay D. (Szabó K., 31.) – Szabó L., Kováts A., Pintér T. – Németh N., Pálfy B., Gravencz G., Mesterházy I. – Simon E., Csejtei E. – Vesztergom B. Vezetőedző: Tebeli György.
Gólszerző: Vesztergom B. (55.)

Második felkészülési mérkőzését játszotta U19-es női csapatunk, amely ezúttal a Lurkó U16-os korosztályával nézett farkasszemet. A 2X30 perces erőfelmérőn jól mentek a lányok, a fiúk azonban eredményesebbnek bizonyultak, s végül 7–1-es győzelmet arattak. Tebeli György tanítványai a jövő hétvégén nemzetközi mérkőzésen lépnek pályára, február 5-én, vasárnap délután az osztrák Wildcats együttesét fogadják.

Először is szeretném megköszönni ellenfelünknek a rugalmasságát, hogy belement abba, hogy a létszámunk miatt csak 2X30 percet játszunk. Úgy érzem, elfáradtak a lányok, a terhelést megkapták, három kemény hét van mögöttünk. A következő hét is hasonló lesz, utána pedig a frissítésen, valamint a taktikai elemeken, azok elsajátításán, csiszolásán lesz a hangsúly. A két kapusunkat, Gévay Dorkát, valamint Szabó Kiarát szeretném kiemelni, mindketten jól teljesítettek.

– fogalmazott Tebeli György vezetőedző.