Ismét több akadémistánk lépett pályára az NB I-es csapatban

Ismét több akadémistánk lépett pályára az NB I-es csapatban

Székely Tibor együttese a bajnokesélyes MTK-t látta vendégül a Haladás Sportkomplexumban.

Öt nappal az ETO FC Győr elleni mérkőzés után a tabella éllovasa várt a Haladás-Viktória csapatára. A fővárosiak Diószegi Fanni góljával szereztek vezetést, ez pedig érezhetően megfogta a csapatot. A fordulás után Csányi Diána növelte tovább az előnyt, és hiába igyekeztek a vasiak, a harmadik találatot is a vendégek szerezték, méghozzá Pápai Emőke révén. Az utolsó negyed órában újabb gól már nem született, így Tóth Mihály együttese 3–0-as győzelmének köszönhetően elvitte a három pontot Szombathelyről.

Akadémistáink közül Németh Mirtill, Csizmadia Zsófia, valamint Hajba Jázmin kezdőként lépett pályára, Simon Franciska, Varga Barbara csereként szállt be, Pálmai Eszter személyében pedig debütánsa is volt a csapatnak.

Fiataljaink ezúttal is nagyot küzdöttek, igyekezett mindenki a maximumot beletenni a mai mérkőzésbe. Külön öröm, hogy Pálmai Eszter, aki remek edzésmunkát végez, megkaphatta a lehetőséget, hogy bemutatkozzon az NB I-ben, sok sikert és sok élvonalbeli meccset kívánok neki a továbbiakban

– értékelt Székely Tibor vezetőedző.