Három meccs, három döntetlen

Három meccs, három döntetlen

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül az U16-os, U17-es és U19-es lépett pályára. Mindhárom együttes döntetlent játszott.

Az U14-es és U15-ös bajnokságokban a hétvégén nem léptek pályára az Illés-Haladás együttesei, a mérkőzéseket keddre halasztották. Mindkét vasi csapat 11 órakor játszik az Illés Akadémián a Diósgyőri VTK U14-es és U15-ös együttese ellen.

U16

ETO FC Győr–Illés-Haladás 0-0. – Győr, vezette: Závotka.
Illés-Haladás: SIMON – Tóth K., Vert (Pataki), Horváth J., VIGH, Tama, Iván, Kovács P. (Domján), Kovács A., Németh Á., Miszori (Lórántfy). Edző: Sátori Barnabás.
A szombathelyiek támadójátéka többször is pontatlan volt, így meg kellett elégedniük a döntetlennel. Pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül hoztak le egy mérkőzést.
9. forduló, november 2., 14.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

U17

ETO FC Győr–Illés-Haladás 2-2 (0-0). – Győr, vezette: Szabó L.
Illés-Haladás: TÓTH B. – Dezamits, Szabó B., Bunevácz, KÁLLAI, Palkó (Sipos), MARKÓ (Horváth R.), Sulyok D., Tarján, Sulyok M. (Heiter), Antal. Edző: Németh Richárd.
Egy kicsit álmosan kezdték a mérkőzést a vasiak, aztán a félidő közepére felébredtek és magukhoz ragadták a kezdeményezést – néhány helyzetet is kidolgoztak. Szünet után hamar góllá, gólokká érett a fölényük. Sőt, 2-0-s vezetésük után könnyen megszerezhették volna a harmadik találatot is. A hajrában magukra húzták ellenfelüket, a győriek pedig szépítettek, majd a 93. percben kiegyenlítettek. Összeségében értékes pontot szereztek a szombathelyiek.Gólszerző: Markó 2.
9. forduló, november 2., 14.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

U19

Vasas Kubala Akadémia–Illés-Haladás 2-2 (1-1). – Budapest, vezette: Strehó.

Illés-Haladás: Bokor – Debreceni, Woth, Doktorics (Kállai), Illés (Szecsődi), Balogh F., Szekér, Schuszter (Vajda), Csomós (Volter), TÓTH M., Schüld. Edző: Oross Márton.
A szombathelyiek domináltak a meccs nagy részében, büntetőt is hibáztak. Ugyanakkor kevés helyzetet alakítottak ki, és a kapu előtt – a két gól kivételével – nem voltak elég határozottak. Fordulatos mérkőzésen igazságos döntetlen született. Gólszerzők: Kállai, Tóth M.
14. forduló, szombat, 12.00: Illés-Haladás–Vasas Kubala Akadémia.

 Tóth Milán szerezte az U19-es csapat vezető találatát Fotó: Szántai Krisztina