Haladás Viktória: tizenkét növendékünk volt keretben a Ferencváros ellen

Haladás Viktória: tizenkét növendékünk volt keretben a Ferencváros ellen

A szombathelyiek másfél félidőn keresztül döntetlenre álltak, végül 4–0-s vereséget szenvedtek a címvédő budapestiektől.

Szerda délután újabb bajnoki mérkőzés várt a Haladás Viktória együttesére: a vasiak zöld-fehér rangadón látták vendégül a Ferencváros gárdáját. A szombathelyieknél ezúttal tizenkét játékos kapott helyet a keretben. Közülük Dobó-Nagy Boglárka, Pintér Tekla, Németh Adél, valamint Nagy Dorottya a kezdő sípszótól a pályán volt. A születésnapját éppen a mérkőzés napján ünneplő Csáki Eszter, valamint Novák Luca és Németh Mirtill csereként szállt be a mérkőzésbe. Mellettük a keret tagja volt még Gravencz Gréta, Szabó Fanni, Hécz Zsuzsanna, Kováts Anna, valamint Varró Veronika is. Ahogy az egész csapat, úgy pályára lépő növendékeink is fegyelmezetten, nagy mezőnymunkát végezve futballoztak és felvették a kesztyűt a bajnoki cím védőjével, egy óra elteltével azonban a fővárosaik gólokra váltották fölényüket és 4–0-ra győztek a Rohonci úton.

Markó Edina együttese az előrehozott, hétközi találkozó miatt a hétvégén nem lép pályára, legközelebb október 20-án, pénteken az ETO FC Győr látogat a Haladás Sportkomplexumba.