Győztes rajt a miskolci tornán

Győztes rajt a miskolci tornán

Az Illés Akadémia leány U17 megnyerte első mérkőzését délvidéki ellenfelével szemben.

Illés Akadémia-Viktória U17 – FK Spartak Subotica U17 4–0 (1–0)
Illés Aka-Viktória U17:
Francsics V. – Licskai L., Lukács K., Takács M., Csarnai Z., Müller Zs., Sági F., Polovics D., Nagy B., Alasz H., Csombor L. Cserék: Varga Zs., Bukor Z., Tóth L., Nagy Cs., Giczi K. Vezetőedző: Faggyas Milán.
Gólszerzők: Alasz H. (18., 1–0; 58., 4–0), Polovics D. (38., 2–0), Csombor L. (49., 3–0)

A második alkalommal megrendezésre kerülő DVTK Girls Cup U17-es nemzetközi tornán sikeresen rajtolt Faggyas Milán együttese.

A 2X30 perces mérkőzések során a mieink a lengyel Beniaminek Krosno, a cseh SK Slavia Praha, a délvidéki FK Spartak Subotica, a bécsi FK Austria és a rendező Diósgyőri VTK ellen szerepelnek.

A zöld-fehérek a szabadkaiakkal kezdték meg a tornát. Az első félidő Alasz Hanna góljával kerültünk előnybe. A vajdasági csapat ellen szünet után tíz percenként találtak be a szombathelyiek, így megérdemelten nyerték meg a találkozót. Folytatás holnap a rendező miskolciak ellen!

Érződött azért a lányokon a hosszú utazás, ez meglátszott a bemelegítésnél is, ennek ellenére azonban mindent megpróbáltunk megtenni, hogy felfrissítsük őket és hogy jó állapotban fussanak ki a pályára az első mérkőzésre. Ez úgy gondolom, sikerült is, már a találkozó elején adódtak előttünk komoly lehetőségek, melyekből sikerült is megszereznünk a vezetést. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a délvidékieknek is megvoltak a lehetőségeik, hogy betaláljanak, és az tisztán látszott, hogy bárki számára kellemetlen ellenfelek lesznek majd. Természetesen látjuk, hogy mi az, amiben előre kell lépnünk, amiket ki kell javítanunk, de igyekszünk ezt mérkőzésről mérkőzésre megtenni, különösen jó dolog, hogy minden nap van erre lehetőségünk. Úgy érzem, hogy egyénileg is és csapatként is jól működtünk, mindenki hozzátette a magáét ehhez a győzelemhez, amit ráadásul – óriási pozitívumként kapott gól nélkül sikerült megszereznünk

– értékelte az összecsapást Faggyas Milán vezetőedző