Gólzáporos győzelem Diósgyőrben

Gólzáporos győzelem Diósgyőrben

Női U15-ös csapatunk folytatta százszázalékos menetelését az akadémiai bajnokság alsóházában. A szezon 5. – az alsóház legjobb – helyezését már korábban bebiztosító lányaink ezúttal Diósgyőrben nyertek, meggyőző teljesítménnyel, 5–0-ra.

DVTK U15 – Illés Akadémia-Viktória U15 0–5 (0–3)
Illés Aka.-Viktória U15:
Spilenberg M. (Németh Zs., 62.) – Giczi K., Ceglédi B., Csarnai Z., Takács M. (Varga Zs., 62.) – Sági F., Alasz H., Bukor Z. – Nagy B., Czuczai M. (Hopp K., 62.), Csombor L. (Márk Sz., 70.). Vezetőedző: Luki András.
Gólszerzők: Csombor L. (9., 0–1; 14., 0–2, 40., 0–3), Alasz H. (70., 0–4; 76., 0–5)

Fantasztikus formában van Csombor Luca és Alasz Hanna! Két gólvágónk ezúttal – együtt – öt gólt szerzett, a csapat részeként érdemeket szerezve a szép győzelemben.

A nagy gólkülönbségű győzelem egyáltalán nem volt könnyű. A hosszú utazás és a meleg egyaránt „ellenfél” volt, de a lányok ebből a szempontból is remekül vizsgáztak a bajnokság utolsó előtti mérkőzésén.

Csombor Luca duplájával már az első negyedóra vége előtt kétgólos előnyt szereztek akadémistáink, sőt támadónk a szünet előtt nem sokkal már mesterhármasnál járt. A fordulás után Alasz Hanna következett, az ő két gólja állította be az 5–0-s végeredményt.

A bajnokság során korábban kétszer találkoztunk a DVTK-val, és abból az egyik mérkőzést elveszítettük. Lehet, éppen azzal maradtunk le a felsőházról. Éppen ezért, bár ritkán mondok ilyet, azt kértem a lányoktól, tegyék oda magukat és nyerjék meg nekem ezt a meccset. Bár a körülmények egyáltalán nem számítottak ideálisnak, hatórás utazás után játszottunk és – nem is értem miért – műfüvön léptünk pályára, nagyon motiváltan, sőt eredményesen futballoztak. Voltak ugyan kisebb megtorpanások, de nagyon akartak és ennek lett az eredménye a szép siker

– értékelt Luki András.