Gólok ,bajnokságok Fotó:Tihanyi Olivér ,a legfiatalabb NB 3-as gólszerzõ

 

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/a-469-es-magyar-golhalom-avagy-nicsak-ki-vagta-be-2309731

Érdekesség, hogy a szombathelyieknek további öt olyan labdarúgójuk szerzett gólt, aki még nincs 18 esztendõs (Grabant Bence, Hegedûs János, Jancsó András, Rácz Barnabás, Milkó Dániel). E korosztály õszi gólkirálya Rácz és a fiatalabbik Csilus volt 3-3 találattal.

A LEGFIATALABB GÓLSZERZÕK

Tizenhárom olyan labdarúgó szerzett gólt az NB III-ban, aki az idén töltötte, illetve tölti be a 18. életévét. A legfiatalabb a Haladás II-ben szárnyait bontogató Tihanyi Olivér, aki 1996. december 17-én született – összehasonlításképp: a fent említettek közül Molnár Zoltán az MTK játékosaként abban az évben éppen úton volt az elsõ NB I-es bajnoki címe felé, míg Lisztes Krisztián már megjárta a BL-fõtáblát a Fradival, és négyszeres válogatottnak mondhatta magát…

 
 

Érdekesség, hogy a szombathelyieknek további öt olyan labdarúgójuk szerzett gólt, aki még nincs 18 esztendõs (Grabant Bence, Hegedûs János, Jancsó András, Rácz Barnabás, Milkó Dániel). A többi NB I-es klub tartalékcsapatai közül a Honvéd II-nek(Feketics Norbert, Koszta Márk), a Videoton II-nek (Zsótér Donát) és a Ferencváros II-nek(Csilus Ádám) is van 1996-os születésû gólvágója. E korosztály õszi gólkirálya Rácz és a fiatalabbik Csilus volt 3-3 találattal.