Frák és Mohos kezdett, Szvoboda és Horváth csereként álltak be

Frák és Mohos kezdett, Szvoboda és Horváth csereként álltak be

Gól nélküli zárás Törökországban.

Második mérkőzését játszotta a Szombathelyi Haladás az edzőtáborban. Antalya üdülőrészén, Larában az észak-macedón első ligában szereplő FC Shkupi volt a zöld-fehérek ellenfele. Pálfi – Frák, Jagodics, Csonka, Beronja – Zvekanov – Horváth R., Rácz, Hursán, Mohos – Szijjártó tizeneggyel kezdtek a vasiak. Előttünk voltak nagyobb lehetőséget, Horváth Rajmund lábában maradt a gól, ugyanis nagy helyzetben az oldalhálóba lőtt.

A fordulást követően Verpecz – Nyíri, Ene (Szvoboda, 75.), Bolla, Beronja (Tarján, 79.) – Horváth R. (Horváth A., 59.), Rácz (Jancsó, 59.), Szakály, Erdei, Csernik – Kelemen csapatot irányított Alekszandar Jovics. Ekkor is nekünk volt több helyzetünk, talán kaphattunk volna büntetőt is. A hajrában Jancsó András forintos labdáját Csernik Kornél értékesítette, ám a játékvezető les címén nem adta meg a gólt, így 0–0-val zárult a mérkőzés.

Szerdán repül vissza Bécsbe a Hali, majd vasárnap következik a főpróba: 14 órakor az Admira Wackert fogadják Rácz Barnabásék az Illés Akadémián.