Folytatta jó sorozatát leány U14-es csapatunk

Folytatta jó sorozatát leány U14-es csapatunk

Preakadémista lányaik sorozatban ötödik mérkőzésüket nyerték meg,

Budaörsi SC U14 – Illés Akadémia-Viktória U14 0–2 (0–0, 0–1, 0–1)
Illés Aka.-Viktória U14:
Anderle M. – Imre A., Első H., Imre B., Szélessy H., Bihari P., Derényi A., Bihari Cs., Harmath R. Csere: Giczi L., Kovács L. Edző: Luki András.
Gólszerzők: Első H. (28., 0–1), Bihari Cs. (53., 0–2)

A budaörsi mérkőzésen tulajdonképpen az első perctől kezdve fölényben játszott csapatunk, bár a találkozó első harmadában nem sikerült gólt szerezni. Az Illés játékosai többet birtokolták a labdát, tudatosabban futballoztak – a hibapontot a koncentráció, a jó döntések választása jelentette. A második harmadban azután megtört a jég, Első Hanna vezetéshez juttatta csapatunkat, majd az utolsó huszonöt percben Bihari Csenge találata biztosította be a győzelmet.

Megérdemelt győzelmünk ellenére sem játszottunk igazán jól, azt gondolom, ha a csapat jobban koncentrál, élesebb, nagyobb különbséggel is nyerhetett volna. De tekintettel arra, hogy vannak a lányok között, akik szombaton is mérkőzést játszottak, utaztunk és a hirtelen jött márciusi meleget is megérzi a szervezet, ez valahol természetes is. A mérkőzés előtt, az öltözőben éppen arra hívtam fel a lányok figyelmét, milyen nagy szerepe van a játékunkban a koncentrációnak, a befejezéseknek. Ez most nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna, de a magabiztos győzelem nem forgott veszélyben, a csapat sorozatban ötödik mérkőzését nyerte meg: összességében mégis csak jár a gratuláció

– értékelt Luki András.