Fegyelmezett játékkal az első négyben

Fegyelmezett játékkal az első négyben

Székesfehérváron szerepeltek Hujber Gábor tanítványai.

Az U10-esek Nyárnyitó Tornájára utazott el a koronázóvárosba az Illés Akadémia. Hujber Gábor a Polgár Soma, Majoros Márk, Giliczó Balázs, Kovács Levente, Magyar Zalán, Farkas Dominik, Komondi Noel, Tóth Zsombor, Pluska Witold, Horváth Levente, Mészáros Huba, Bencs Máté összeállítású keretet szerepeltette.

A nyolc csapatot felvonultató tornán mindenki játszott mindenkivel, egy-egy találkozó 18 percig tartott. A rendező elleni fiaskóval indult meg számunkra a nemzetközi esemény (1–6), ami után a Dunaszerdahely ellen 2–1-re nyertünk. A tornát végül megnyerő bécsi Austriától 6–0-ra kaptunk ki, ezt pedig a sorminta alapján ismét egy 2–1-es győzelem követett: a horvát NK Slaven Belupo ellen győztünk. A pozsonyi Slovan jött a sorban: az égszínkékek ellen 2–0-s sikert könyvelhettünk el. A második helyen záró Honvédtól 2–0-ra kaptunk ki, a harmadik Ferencvárostól pedig 4–0-ra. Mindez azt jelentette, hogy az Illés Akadémia U10 a negyedik helyen végzett. A torna válogatottjába pedig beválasztották a szombathelyi Komondi Noelt!

Nagyon büszke vagyok a gyerekek mai teljesítményére. Ezen a rangos nemzetközi tornán ilyen erős csapatok ellen fegyelmezett és jó játékkal a negyedik helyen végeztünk. Ebben a mai napban benne volt az egész éves szenvedés, tanulás, fejlődni akarás és motiváltság és természetesen a hit. Ezzel a remek tornával zártuk le ezt a hosszú évet és úgy gondolom, a gyerekek megérdemelték, hogy ezt a szezont egy ilyen önbizalomnövelő eredménnyel zárják. Köszönöm a gyerekek egész éves munkáját! Öröm volt velük a mindennapi munka, rengeteg élménnyel gazdagodtunk idén! Természetesen történtek velünk negatív dolgot is, ezekből pedig igyekeztünk mindig tanulni. Szeretném a szülőknek is megköszönni az egész éves támogatásukat, szurkolásukat

– értékelte a napot és a szezont is Hujber Gábor vezetőedző.