Ezt a formát kellene átmenteni a bajnokira

Ezt a formát kellene átmenteni a bajnokira

Helyenként kifejezetten jó játékot nyújtva 7–0-s győzelmet aratott U14-es csapatunk az NS Mura együttese ellen. Remélhetőleg Szűcs János tanítványai hasonló teljesítménnyel rukkolnak ki szombaton a Kisvárdával szemben.

Illés Akadémia U14 – NS Mura U14 7–0 (4–0)
Illés Aka. U14.: Tóth M. – Kiss B., Tasnádi, Bolla Á., Nyári – Kelemen, Markó, Szele – Virág, Krone, Tóth E. Cserék: Őri K. – Papp M., Molnár L., Haág, Kálócz, Hende D., Bruckner. Vezetőedző: Szűcs János.

Gólszerzők: Krone (9.), Virág (24., 34.), Kelemen (33.), Bruckner (48.), Papp M. (73.), Tóth E. (74.)

Több kulcsemberét nélkülözve kezdett a szlovének ellen U14-es csapatunk, ennek ellenére már a 9. percben Niklas Krone megszerezte számunkra a vezetést. A folytatásban is a mieink maradtak támadásban és a 24. minutumban Nyári Olivér szöglete után Virág Ádám duplázta meg az előnyünket. A 33. percben ismét Nyári Olivér volt a feladó, ám ezúttal Kelemen Mirkó vette át a végrehajtó szerepét: gyönyörű fejessel alakította 3–0-ra az állást. Nem sokkal később Virág Ádám megszerezte a második találatát is, így a félidő 4–0-s Illés-vezetéssel zárult.

A szünetben Szűcs János hat helyen is változtatott csapata összetételén, ám ez egyáltalán nem látszott meg a gárda teljesítményén. A 48. percben Bruckner György talán a derbi legszebb gólját lőtte, amivel már 5–0 volt ide. A meccs végjátékban aztán Papp Máténak és Tóth Eriknek köszönhetően két újabb találatot szereztek fiataljaink, így teljesen megérdemelt 7–0-s győzelemmel hangoltak a hétvégi, Kisvárda elleni bajnokira.

Igazából nem is az eredmény, hanem a mutatott játék miatt vagyok elégedett. Amit elterveztünk, azt mind labdabirtoklásban, mind pedig letámadásban visszakaptam. Jó mérkőzést játszottunk egy szimpatikus ellenféllel. Agresszívak voltak, ennek ellenére sem igen tudták a labdát kihozni. Rengeteg labdát szereztünk. Ezen a mérkőzésen a hétvégi bajnokira gyakoroltunk. Remélem, hogy szombaton hasonló produkciót látok a srácoktól

– fogalmazott a mérkőzést követően Szűcs János vezetőedző.