Értékes pontszerzés a Csepel ellen

Értékes pontszerzés a Csepel ellen

A Viktória FC U14-es leányai nagyot küzdöttek és 0–0-s döntetlent játszottak a Csepel együttesével a bajnokság 13. fordulójában.

Viktória FC U14 – Csepel FC U14 0–0
Viktória FC:
Kiss N. – Kovács L., Csejtey K., Sinkó D., Renczes B., Varga V., Végh L., Jánosi B., Kulcsár N., Vizaver D. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.

Első hazai mérkőzését játszotta tavasszal pre-akadémiai, U14-es csapatunk, amely a Csepel együttesét fogadta. A mieink a vendégek fizikális fölénye ellenére remekül beleálltak a mérkőzésbe, felvették a kesztyűt az idősebb csepeliekkel, ráadásul arra is megvolt a lehetőségünk, hogy a saját javunkra fordítsuk a találkozót. Az összecsapás végül 0–0-s döntetlennel ért véget, így pontszerzéssel a hátunk mögött várhatjuk a következő, Budaörs elleni erőpróbát a következő fordulóban.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy megszereztük az első pontunkat az U14-és bajnokságban. Jó volt látni, hogy szervezett játékunkkal mi irányítottuk a mérkőzést, ellenfelünknek helyzete sem volt, mi pedig a tanult kontratámadásokból szép akciókat vezettünk

– fogalmazott a mérkőzést követően Simonné Tamássy Judit.