Értékes pontot szerzett az U16-os csapat

Értékes pontot szerzett az U16-os csapat

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokság közül az U14-eseknél, U15-ösöknél, U16-osoknál és U17-eseknél is megkezdődött a 2019/2020-as szezon. Az U16-osok döntetlent játszottak az FTC otthonában.

U14
Paks–Illés-Haladás 4-2 (2-2). – Paks, vezette
: Rácz.
Illés-Haladás: Molnár-Végh – Koósz, Bonchis (Laczó), Karvalics, Baranyai (Sinka), Takács-Földes, Balikó, KATONA, VARGA Á., László (KIRÁLY), Horváth A. (Kovács Á.). Edző: Tóth Zsolt.
Remekül kezdte a mérkőzést az Illés Akadémia, magabiztos, jó játékkal tíz perc után már 2-0-ra vezetett. Aztán súlyos egyéni hibákat követtek el a vasiak, majd emberhátrányba is kerültek, végül kiengedték kezükből a győzelmet. Gólszerzők: Takács-Földes, Varga Á. Kiállítva: Molnár-Végh (35., Illés-Haladás).
2. forduló, péntek, 12.00: Illés-Haladás–Újpesti TE.

U15
Paks–Illés-Haladás 8-2 (3-0). – Paks, vezette
: Álló.
Illés-Haladás: Huszár – Nagy R., Szvoboda, Bolla, Sági, Mozsár (Varga O.), Frák (Varga D.), Bonyhárd (Szabó L.), Ligeti (Szemes), Nagy Zs. (Kovács B.), Udvardi (Mohos). Edző: Horváth András.
A paksiak beíveléseit, magas labdáit nem tudták jól lereagálni a szombathelyiek, akik így sok gólt „ajándékoztak” a hazaiaknak. Az egyik találat például érintés nélküli szöglet után született. A két csapat között játékban nem volt ekkora különbség, a gólarány túlzott. Gólszerzők: Nagy R., Szabó L.
2. forduló, péntek, 12.00: Illés-Haladás–Újpesti TE.

U16
FTC–Illés-Haladás 3-3 (0-2). – Budapest, vezette
: Pósa.
Illés-Haladás: SIMON – Tóth K., Vert, MUZSI (Domján), Borbács (Kovács P.), HORVÁTH J., TAMA (Papp Cs.), IVÁN, Lórántfy (Németh Á.), Pataki (Vigh), MISZORI. Edző: Sátori Barnabás.
Jó iramú, változatos mérkőzésen értékes pontot szereztek a szombathelyiek. Gólszerzők: Tama, Horváth J., Muzsi.
2. forduló, szombat, 12.00: Illés-Haladás–Magyar Futball Akadémia.

U17
FTC–Illés-Haladás 6-1 (1-1). – Budapest, vezette
: Juhász.
Illés-Haladás: Tóth B. – Reseterits, Dezamits, SZABÓ B., Kállai (Heiter), Markó, Horváth R. (Bényei), Antal, Tarján (Baranyai), Sipos, BUNEVÁCZ. Edző: Németh Richárd.
Az első húsz percben kimondottan jól futballoztak a vasiak és hamar megszerezték a vezetést. Mivel a szombathelyiek zártan, fegyelmezetten védekeztek, a fővárosiak sokáig nem tudtak komoly helyzetbe kerülni. Aztán kicsit szétesett a vendégek futballja, a hazaiak pedig találtak egy gólt. Szünet után furcsa góllal szerzett vezetést az FTC. Egy hátraívelésnél az Illés-Akadémia kapusa fejjel szelídítette meg a labdát, ami onnan a bicepszére pattant. A játékvezető az egyik partjelző heves integetésére meglepetésre közvetett szabadrúgást ítélt az öt és felesről. Ezt a hazaiak gólra váltották, ami megrogyasztotta a vasiakat. A ferencvárosiak pedig újabb gólt szereztek és így már kettővel mentek: 3-1. A vendégek próbáltak kozmetikázni az eredményen – sikertelenül. A gólarány túlzott, nem volt ekkora különbség a két csapat között. Gólszerző: Horváth R.
2. forduló, szombat, 12.00: Illés-Haladás–Magyar Futball Akadémia

U19
Az U19-eseknél a Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás mérkőzést a hazaiak kérésére későbbre halasztották.