Élen áll az Illés Akadémia Spirit

Élen áll az Illés Akadémia Spirit

Befejeződött a Rainbow 6: Siege-szezon alapszakasza. A tavaszi szezon után ismét az Illés Akadémia Spirit áll az élen!

A tavalyi szuper teljesítményt azonban tovább tudta javítani csapatunk, hiszen egészen a 13. meccsnapig pontot sem veszítettünk! 100%-os produkcióval álltunk a tabella élén. Egy apró szépségfolt, hogy az utolsó meccsnapon sajnos a legnagyobb riválisunk végül felülkerekedett rajtunk, kikaptunk a WiLD Multigamingtől 7–2-re.

Nekünk már a mérkőzés sokat nem számított, így is-úgy is a rájátszásba kerültünk, ráadásul a tabella éléről várjuk az ellenfeleinket. Talán ezért a srácok nem is tudtak annyira felpörögni, így sajnos végül nem sikerült a történelem első teljesen 100%-os szezonját behúzni. A szezonban elért eredmény így is önmagáért beszél.

A rájátszás még októberben elkezdődik, amelybe a legjobb hat jutott be. Az első kettő: az Illés Akadémia Spirit és a WiLD majd az elődöntőkben várja a másik négy csapat összecsapásainak a győztesét és első vesztesét. Mi a vesztessel játszunk majd a nagydöntőbe kerülésért.

A döntőket az esport1 profi stábja fogja közvetíteni. A play in szakasz, azaz a 3-6. helyezett helyosztója október 21-én és 23-án, a bronzmérkőzés 25-én, a döntő pedig 27-én vagy 28-án lesz, mindezt még véglegesítik a szervezők.

Reméljük a tavaszi szezon jó alapszakasz-, és kevésbé jó rájátszás-szereplése után az őszi szezonban a play-offban is meg tudjuk tartani a jó formát és le tudjuk győzni a legfontosabb momentumban azt, aki az ellenfelünk lesz.

Hajrá, IAS!