Egy bajnoki pénteken, tíz szombaton

Egy bajnoki pénteken, tíz szombaton

Többek között Debrecen, Szeged és Kisvárda szerepelnek buszainak GPS-képernyőin.

Két hazai ütközet után idegenben lép majd pályára az Illés Akadémia U19. Ehhez hétfőtől péntekig hat edzéssel készülnek Kovács Péterék. Horváth András és Fazekas Norbert együttese szombaton a Ferencváros vendégeként játszik.

Hosszú buszút vár az U17-eseinkre. Kovács László és Nagy József tanítványai hétfőn, csütörtökön és pénteket egyet-egyet, kedden kettőt tréningeznek. Pénteken indul a túra, szombaton pedig Debrecenben kezdhetik meg az idegenbeli pontok gyűjtését Wolf Gergőék.

Sátori Barnabás és Körhöcz György hat foglalkozást tart az U16-os együttesünknek. Kedden és csütörtökön dupláznak Palkó Áronék. Tabellaelső csapatunk szombaton az Ikarus BSE gárdáját fogadja.

A debreceni túrára az Illés Akadémia U15-ösei is jegyet váltanak. Előtte – szerdai szabadnap mellett – öt tréninget tart majd Németh Richárd és Varga Roland. A szombati találkozó fő kérdése, hogy a negyedik helyen álló zöld-fehérek meg tudják-e állítani a 7 forduló után 100%-os DVSC-t?

Ha hosszú a debreceni kirándulás, akkor mit szóljanak Nagy László és Biegner Dániel U14-esei? Ők ugyanis Kisvárdára kirándulnak. Ebben a bajnokságban már az „új kör” kezdődik meg, hiszen az első fordulóban óriási izgalmak után 4–4-re végeztek a felek. A visszavágóra öt foglalkozással készülnek Papp Mátéék.

Négy-négy csapatedzés vár Szűcs János és Faggyas Milán U13-as, illetve Tóth Zsolt és Hujber Gábor U12-es együtteseire. A szombati ellenfél a MOL Fehérvár lesz: az U13-asok idegenben 3–2-re győztek, míg az U12-esek eddigi egyetlen egy vereségüket tőlük szenvedték el (3–4), így van miért visszavágni!

Szerda kivételével minden délután várja az U11-eseket Biegner Dániel és Pados József. Az U10-esek hétfőn, kedden és pénteken találkoznak – csütörtökön pedig a Kőszegi Lóránt FC U11-eseivel játszanak felkészülési mérkőzést Faggyas Milán és Szabó Róbert tanítványai. Hujber Gábor az Illés Akadémia U9-nek hétfőn, kedden és csütörtökön tart edzést. Mindhárom korosztályunk Veszprém felé veszi az irányt vasárnap: bajnoki forduló vár a csapatainkra.

Pados József hétfőn, kedden és csütörtökön az U8-nak, míg Szabó Róbert kedden, csütörtökön és pénteken tart tréninget az U7-nek – mindkét csapatunk saját rendezésű Bozsik-fesztiválon vesz részt.

Keddtől-péntekig hat edzésre készülhetnek Tebeli György U19-es leányai. Pintér Tekláék Szegeden játszanak szombaton a St. Mihály FC vendégeként.

Győrffy Mátyás tanítványai lesznek a legaktívabbak a héten, hiszen hét tréningre érkeznek majd a lányok. A dobogóért hajtó Illés Akadémia leány U17 szombaton 14.30-kor fogadja a szegedi St. Mihály csapatát.

A Ferencsik Evelin irányította U15-ös lányok hatszor tréningeznek, és ők is szombaton, hazai környezetben játszanak a szegedi piros-sárgák ellen. Ezen a héten csak egy bajnoki mérkőzés vár Luki András U14-eseire: a mieink pénteken a Tatabányát fogadják.