Edzőmérkőzés-dömping lesz a héten

Edzőmérkőzés-dömping lesz a héten
Beindulnak a mérkőzések, mindegyik korosztály pályára lép ezen a héten.
Az Illés Akadémián 2020-ban is nagyüzem lesz, a héten több találkozóra is sor kerül a felkészülés jegyében. A felnőttekkel együtt szereplő U19-es játékosok csütörtökön Bükön játszanak: az ellenfél a fürdővárosban edzőtáborozó NB II-es Tiszakécske lesz. A korosztályos csapatok mindegyike hazai környezetben lép pályára.
Szerdán játszik az U17-U19-es vegyes csapatunk a szlovéniai NK Mura ellen, a kezdési időpont 16.30. Rögtön ezen meccs után az U16-os gárda (kiegészülve az U17-esekkel) a hasonló korosztályú muraszombatiak ellen játszik.
Szombaton az ausztriai Wolfsbergerből jönnek vendégek: 11 órakor a Horváth Rudolf vezette U19-es csapattal meccselnek, ugyancsak ekkor (a Kondics utcában) az U16-osok, míg a 13 órakor az U15-ösök mérik össze erejüket.
Vasárnap a gráci JAZ GU Süd jön Szombathelyre, és játszanak a Tóth Zsolt irányította U14-esek (10.00), a Takács Csaba vezette U13-asok (11.30) és a Körhöcz György-Varga Roland által felkészített U11-esek (13.00) ellen.
Ugyancsak vasárnap, január 19-én kerül sor a Kulcsár Ferenc-emléktornára. A korábbi kiváló Haladás-játékosról és akadémiai edzőről elnevezett tornán a Lurkó UFC U9-es korosztálya futballozik: Hujber Gábor és Balogh Bence csapata 9 órakor kezd Bükön.