Döntetlennel zártuk a bajnokságot, mi adtuk a gólkirályt

Döntetlennel zártuk a bajnokságot, mi adtuk a gólkirályt

A városi kispályás bajnokságot 6–6-os döntetlennel zárta edzőink csapata.

A 14. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolta kispályás csapatunk, az ellenfél – ahogy az elmúlt héten, úgy most is – a Fociszak gárdája volt. A mérkőzést a Bokor Ádám – Fazekas Norbert, Bíró Bence, Győrffy Mátyás, Faggyas Milán, Szabella Olivér alkotta kezdőhatos játszotta végig. A derbi a kezdetektől jó iramban zajlott, és sok helyzet jellemezte az első 10 percet, melynek végén egy átlövést követően az ellenfelünk meg is szerezte a vezetést. Sokáig azonban nem örülhettek, mert két percre rá egy remek akciót követően Fazi bombázott közelről a kapuba. Ezután kezünkbe vettük a kezdeményezést és előbb Győrffy Matyi szerzett gólt egy gyors bedobást követően, majd Bíró Bence növelte előnyünket. Ellenfelünknek is volt válasza, próbálkoztak bőséggel, hol a kényszerből kapuban álló Bokor Ádiról, hol a kapufáról szédelgett ki a játékszer. Sajnos a 20. percben mégis szépíteni tudott riválisunk, az utolsó 10 percben pedig Szabella Oli dupláját is elválasztotta egy vendég gól, ezzel kialakítva az 5–3-as félidei eredményt.

A második játékrészben ellenfelünk feljebb jött és az ő akaratuk érvényesült, míg edzőink csapata kontrázásra rendezkedett be. Hamar egyenlített is a Fociszak, és újra nyílttá vált a mérkőzés. Ezután helyzetekben mérve ment az adok-kapok rendesen, ellenfelünk többször is eltalálta a lécet, de volt, hogy kapusuk is csak 2 perces kiállításért cserébe tudta támadóinkat megállítani, mikor a büntetőterületen kívül védett kézzel. Újra előnybe tudtunk kerülni, mikor Győrffy Matyi lövésébe szerencsétlenül ért bele egy védő és róla pattant a gólvonalon túlra. Sajnos aztán az utolsó percekben egy védőharmadban eladott labdát ki tudott használni ellenfelünk, ezzel kialakítva a 6–6-os végeredményt.

A bajnokságot így a 6. helyen zárta az Illés Akadémia Edzők csapata. A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság I. osztályának gólkirályát csapatunk adta Szabella Olivér személyében, aki 27 gólt szerzett a 18 forduló alatt.

Illés Akadémia Edzők – Fociszak 6–6 (5–3)
Gólszerzők
: Szabella O. (2), Győrffy M., Bíró B., Fazekas N., öngól